Jordell Anti-stress 💚 Ro & Balance 💚

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi 💚
En Sara Jordell signaturbehandling

Ro, nærvær og indre balance til hele din krop, mest gennem dit ansigt, hoved, nakke, ryg, skuldre og fødder. Jeg starter ved dine fødder med en guidet afspænding, som hjælper dig til en god landing i kroppen gennem dit åndedræt.

Hele behandlingen er en kombination af:
(eller udvalgte fokusområder)

 • Dybdegående (men blid og nænsom) behandling med Kranio-Sakral terapi der bl.a. frigiver spændinger langs rygsøjlen, skaber kontakt til krop og sjæl, lindrer smerter, styrker og balancerer nervesystemet, og forbedrer hjernens funktion.
 • Meridian-arbejde på kroppens energisystem som forsyner organer og kropssystemer med energi, samt rummer vores følelser.
 • Forløsende blid bindevævsbehandling. Bindevævet husker vores traumer.
 • Energetiske neurologiske punkter (fra Bars behandling) som har forbindelse til forskellige områder i kroppen, og får hjernebølgerne til at falde til ro. Løfter sindet og give fornyet plads og energi.
 • Afstressende og udrensende lymfedrænage. Føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Den manuelle drænage udføres med hænderne med blide, beroligende bevægelser.
 • Afspændende teknikker der giver dig dyb ro og velvære, og fremmer oxytocin.  (Kærligheds- og tryghedshormonet)

JORDELL ANTI-STRESS er for alle der ønsker fokus på ro. Behandlingen hjælper dig med at give slip på uro, tankemylder og følelser der ikke gavner dig, samt fysiske smerter. Behandlingen kan også benyttes hvis du er sensitiv, syg eller stresset – eller har været igennem en periode med øget pres og har brug for at lande i din krop.

Behandlingen er nøje sammensat af flere grene af uddannelse – som jeg har erfaring med virker. Og som altid hos mig: individuelt tilpasset, og intuitivt fornemmet. Hvis du ønsker det, kan vi have et større fokus på Energibehandling, læs mere HER

Behandlingen varer minimum 80 dejlige minutter på briksen + typisk 5 min. før og efter hvor vi sammen indleder og afrunder.

Første gang du kommer, afsætter vi lidt tid til at tale inden behandlingen, så vi lige lander sammen, og jeg hører om det der fylder, fysisk som følelsesmæssigt.

Hvad kan du forvente efter en behandling? LÆS MERE HER

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL EN UNIK SLOW-LIVING BEHANDLING Book din tid her 💚

Varighed: 90 min.
Pris : 1.450 kr.

Eller: 

Opfølgende forløb 3 x 90 minutter
Spar 15% 3.695 kr

Opfølgende JORDELL ANTI-STRESS behandlinger i forløb med rabat:

Dette 3 trins forløb kan virkelig anbefales til at gå i dybden. Du sparer 15% ved køb af 3 behandlinger som skal bruges indenfor 6 uger. Mulighed for at betale i 2 rater ved 1. og 2. JORDELL ANTI-STRESS forløbs-behandling. 💚

HVORNÅR ANBEFALES FORLØBS-BEHANDLINGER:

 • Hvis du har smerter
 • Hvis du har brug for et fast åndehul
 • Hvis din hverdag er presset
 • Hvis du er sygemeldt med stress
 • Hvis du gerne vil gå dybere, ved at komme oftere
 • Hvis du står i en større livskrise, og har brug for støtte dertil.

Hvis du vil forkæle dig selv med den store luksusbehandling kan du med fordel booke en RUDOLPH CARE BEHANDLING – JORDELL EDITION, og afsætte knap 2 vidunderlige timer til afslapning. 

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM ENERGIBEHANDLING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER