Hvad skal du forvente efter en behandling hos mig? 🌸


En afslappende luksuriøs oplevelse fuldendes bagefter.
Husk du er “i behandling” et godt stykke tid efter du rejser dig fra briksen. ANTI-STRESS teknikkerne arbejder fx helt op til 5-6 dage efter. Vær derfor blid ved dig selv. Lyt til kroppens behov. Drik ekstra vand. Hvil dig.

Hvad skal du forvente efter en behandling hos mig?
Det er naturligvis meget individuelt, alt efter hvad du kommer med og hvilken behandling du vælger. Nogen mærker at de svæver lidt indeni på en behagelig måde, fordi jeg løfter energien i kroppen. Ro og afslappethed er den største gave bagefter. 💚 Det er også almindeligt at opleve træthed, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis du ikke har haft god jordforbindelse, eller kontakt til kroppen et stykke tid.

Trætheden er et godt tegn. Ligesom det vil være godt, at byde alle følelser der dukker op, velkomne. Følelser kommer fordi de har brug for at blive mødt. Jeg anbefaler derfor altid ro efter en behandling. Hvis du har muligheden, så nyd en stille gåtur, hvil dig, drik masser af vand, sunde smoothies, urtete mm. Hvis du har børn du skal hjem til, kan roen også være at du gør det lettest muligt for dig selv den dag – så du kan tage små bitte pauser og husker dit åndedræt. Gå tidligt i seng. Så du giver din krop ekstra healings-tid.

Tilgiv dig selv hvis der dukker noget op som ændrer din plan. Thats life – og vi gør det så godt vi kan. Altid. 💚

Det er en fornøjelse når jeg får lov til at arbejde med din krop og energi – hele dig! Og hjælpe dig til dyb ro og balance, samt give dit ansigt glød, fortryllende løft og masser af vitalitet.

Kom som du er, og fordi du har lyst. Fordi du er nysgerrig – eller fordi du kender mine behandlinger og ved at vi matcher i energi.

Glæder mig altid til hver behandling  – for alle behandlinger og mennesker er unikke. 💚

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig, hvis du har lyst til at spørge ind til noget. 🌸

 

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM HEALING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER