Hvad kan du forvente efter en behandling hos mig? 🌸


En afslappende luksuriøs oplevelse fuldendes bagefter.
Husk at du er “i behandling” et godt stykke tid efter du rejser dig fra briksen. Især ANTI-STRESS teknikkerne arbejder helt op til 5-6 dage efter. Prøv at vær blid ved dig selv. Lyt til kroppens behov. Drik ekstra vand. Gå lidt tidligere i seng. Hold pauser.

Hvad skal du forvente efter en behandling hos mig?
Det er naturligvis meget individuelt, alt efter hvad du kommer med og hvilken behandling du vælger. Nogen mærker at de svæver lidt indeni på en behagelig måde, fordi jeg løfter energien i kroppen. Og netop den energi kan tages positivt med ud i dagen og ændre kvaliteten af din dag, fx efter en morgentid i klinikken. Og dermed bringe en bedre indre balance og mere overskud til dagen – og til andre mennesker, fordi du har tanket dig selv op. Ro og afslappethed er den største gave bagefter. 💚 Det er også almindeligt at opleve træthed, hvis du har været presset på ressourcer ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse den positive træthed, især hvis du ikke har haft god jordforbindelse, eller kontakt til kroppen et stykke tid.

Trætheden er et fint tegn på du kommer tilstede. Ligesom det vil være godt, at byde alle følelser der dukker op, velkomne. Følelser kommer fordi de har brug for at blive mødt og rummet.

Mange føler en lettelse ved at have givet slip på noget som ikke længere var rigtigt at bære på. Også det vi ikke er bevidste om hvad er. Men som giver en stor lettelse at sætte fri, og slippe.

Efter ANTI-STRESS er det især godt med noget ro. Hvis du har muligheden, så nyd en stille gåtur, hvil dig, drik masser af vand, sunde smoothies, urtete mm. Hvis du har børn du skal hjem til, kan roen også være at du gør det lettest muligt for dig selv den dag – så du kan tage små bitte pauser og huske dit åndedræt. Gå gerne tidligt i seng. Så du giver din krop ekstra healings-tid.

Tilgiv dig selv hvis der dukker noget op som ændrer din plan. Livet er fuld af overraskelser, og det gode er, at vi gør det så godt vi kan. Altid. 💚

Det er en fornøjelse når jeg får lov til at arbejde med din krop og energi – hele dig! Og hjælpe dig til dyb ro og balance, samt give dit ansigt glød, fortryllende løft og masser af vitalitet.

Glæder mig altid til hver en behandling  – for alle behandlinger og mennesker er unikke. 💚

Du er hjertelig velkommen til at skrive til mig, hvis du har lyst til at spørge ind til noget. 🌸

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM HEALING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER