Efter din behandling 🌸 Læs mere her


En afslappende luksuriøs oplevelse fuldendes bagefter.
Husk du er “i behandling” et godt stykke tid efter du rejser dig fra briksen. Vær derfor blid ved dig selv. Lyt til kroppens behov. Drik ekstra vand. Hvil dig.

Hvad skal du forvente efter en behandling hos mig?
Nogen mærker at de svæver lidt indeni på en behagelig måde, fordi jeg løfter din frekvens. Ro og afslappethed er den største gave bagefter. 💚 Mange vil også føle sig trætte, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis ikke vi har haft jordforbindelse eller kontakt til kroppen et stykke tid.

Trætheden er et godt tegn! Ligesom det vil være godt at byde alle andre følelser der dukker op, velkomne. Følelser kommer fordi de har brug for at blive mødt. Jeg anbefaler derfor ALTID ro efter en behandling. Nyd en stille gåtur, hvil dig, drik masser af vand, sunde smoothies, urtete mm. Hvis du har børn du skal hjem til kan roen også være at du gør det lettest muligt for dig selv den dag. Og går tidligt i seng. Så du giver din krop ekstra helings-tid. 💚

Generelt skal din krop og energisystem have mere hvile og ro, for at omsætte behandlingen og integrere den dybest og længst mulig tid i dine celler. Så giv dig selv den gave, nu du er i gang. Og tilgiv dig selv hvis der dukker noget op som ændrer din plan. Thats life – og vi gør det så godt vi kan. Altid.

Det er en fornøjelse når jeg får lov til at arbejde med din energi – dig! (Vi består alle af energi) og hjælpe din krop til dyb ro og balance, samt give dit ansigt glød, fortryllende løft og masser af vitalitet. Du er fuldstændig unik – og det kan du bruge til meget godt i livet. Du skal måske slippe noget uhensigtsmæssigt for at mærke det tydeligere. Inviterer dig selv til at tage positivt ansvar for dit liv og åben op for dit personlige flow. Så du kan leve dit liv endnu rigere og føle dig mere fri. Eller hvad du nu drømmer om..?

 

Min egen indsigt:
Livet leves bedst når vi ER, derfor vil jeg invitere dig til at VÆRE mere: Vær ydmyg. Vær sårbar. Vær stærk. Vær taknemmelig. Vær kreativ. Vær fri. Vær lige NU. Vær DIG.

Jeg tror på din forandring – stor som lille. Det er underordnet, der sker det som skal ske. Hvert skridt i en fornyet mere balanceret retning, og en tættere kontakt til DIG, er velkomment. Jeg tror på din forkælelse er tiltrængt og det hele værd – kom som du er, kom fordi du har lyst. Fordi du er nysgerrig – eller fordi du kender mine behandlinger og ved at vi matcher i energi.

Glæder mig altid til hver behandling  – for alle behandlinger er unikke 💚

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du har lyst til at spørge ind til noget. 🌸

 

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM HEALING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER