Jordell Luksus 🌸 Energibehandling med indre og ydre fokus 🌸

JORDELL LUKSUS er en afslappende og luksuriøs oplevelse, med Rudolph Care og Abloom Slow Skincare produkter. 

Luksustimer kun til dig er dyrebare – JORDELL LUKSUS fokuserer på alt det vi aldrig kan få for meget af i vores hverdag: FORKÆLELSE, OMSORG, SLOW BREATHE, ENERGI og PLADS TIL DIG. Behandlingens sammensætning giver holistisk skønhed fra indre ro og balance. Alt sammen noget der sætter GODE RINGE i gang, der kan sprede sig til dem vi holder af. 💚

En Sara Jordell signaturbehandling

Jeg arbejder med dig og din energi i 2 timer i skøn atmosfære hvorefter vi afrunder behandlingen sammen, jeg anbefaler altid at du sætter god til af i din egen kalender, så du ikke skal alt for hurtigt ud af døren. Du vil være trygt puttet på briksen som er klargjort indbydende til dig i mit lyseblå rum, her kan du kan svæve hen, mærke elementerne og se/høre træerne ude i gårdhaven. Du kan under hele forløbet overlade ansvaret for dig trygt i mine hænder. Jeg glæder mig til at være medvirkende til, at du får tiltrængt ro og løft, måske midt i livets udfordringer…

Jeg arbejder som altid individuelt og med skarp brug af min intuition som guidning. Behandlingen er intuitivt tilpasset, nøje afstemt, dybdevirkende og med blid indføling.

En Energibehandling fokuserer på hele dig gennem luksus og velvære til dit ansigt, nakke, skuldre, bryst og arme, samt punkter eller områder på krop og fødder der kalder på balancering. Jeg bruger det meste af tiden omkring hoved/ansigt, da det fungerer som en perfekt genvej til hele kroppen. Følelser og oplevelser vi gennemlever sætter sig i vores ansigt, former vores udtryk og påvirker vores udstråling. Med JORDELL LUKSUS får du mulighed for at ændre de spor dit ansigt bærer på. Glæd dig derfor til fuldendt balance – smuk glød og løft indefra og ud.

Jeg afrenser nÌnsomt din hud og du für lagt en skøn organisk vegan maske, tilpasset din hudtilstand. Din hud bliver efterfølgende nÌret af opstrammende/balancerende økologiske serums/olier og dybdevirkende hudpleje. Healingpunkter omkring hovedet für dig hurtigt til at give slip pü tankemylder og giver dig en velfortjent dyb pause alt imens din krop balanceres og dit sind heales. En blid strøm af dybdegüende bølger der arbejder i forskellige lag af dit ansigt, din krop, og dit sind.

Jeg benytter min viden og teknikker om de 14 meridianer og sammenhÌngene med følelser og ubalancer, samt alle kropssystemernes sammenhÌnge til at tune ind i dybere lag nür jeg behandler, samtidig lader jeg mine stÌrkt intuitive hÌnder guide mig, til at tilpasse behandlingen sü du finder din naturlige balance og ro.

 

JORDELL LUKSUS er en unik kombination af:

  • Blid Kranio-Sakralterapi.
  • Beroligende oxytocinsfremmende strygninger.
  • Naturligt ansigtsløft med muskelafspĂŚndende løft af bindevĂŚvet.
  • Blid lymfedrĂŚnage som drĂŚnerer dine affaldsstoffer bort og hjĂŚlper nervesystemet til dyb ro.
  • Balancering af dine ansigts-chakraer som genvej til kroppens 7 chakraer.
  • Energetisk ansigtszoneterapi og organ-balancering.
  • Behandling af kroppens energisystem, herunder sammenhĂŚngen til muskelsystemet og healing af tilknyttede følelser.

En himmelsk velvære-behandling, både under og et godt stykke tid efter behandlingen. 💚

 

Disse produkter benyttes i behandlingen: Holistisk, økologisk certificeret og vegansk topkvalitet fra hollandske Abloom Slow Skincare, i kombination med de danske prisbelønnede og velkendte økologisk certificerede Rudolph Care produkter. Du kan sagtens vÌlge at der kun bruges et af mÌrkerne, ellers bruger jeg det som jeg finder bedst egnet til din hudtilstand.

 

Hvad kan du forvente efter en JORDELL LUSKUS behandling? LÆS MERE HER

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL EN ENERGIBEHANDLING MED HELHED OG OMTANKE Book din tid her

Behandlingen varer ca. 105 dejlige minutter pü briksen + ca. 15 minutters samtaletid før/efter behandlingen.

Varighed: 120 min.
Pris: 1.995 kr.


OBS: Hvis du gentager behandlingen indenfor 6 uger, er prisen 1895,- kr.💚 Finder du ikke en tid i bookingen, så send en mail til mig på: mail@sarajordell.dk da jeg nogle gange (i god tid) åbner for specielle tider KUN til denne LUKSUS BEHANDLING.

VIL DU VIDE MERE OM MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM ENERGIBEHANDLING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER