Jordell Luksus krops- og ansigtsbehandling ?

Vi kommer omkring hele dig, og med fokus der hvor din krop, sind og sjæl kalder for at genfinde din indre balance i hele kroppen, og give dit ansigt kærlig glød og dybdegående behandling.

Har du brug for at komme i dybden – hele vejen rundt – krop og ansigt – i alle dine kropssystemer og celler? så giv dig selv en lang behandling i en dejlig kærlig energi, hvor du blot skal modtage.?

Min erfaring er, at tiden går meget hurtigt når vi skal i dybden omkring hele dig.. derfor er 2,5 time et godt valg, hvis du har flere ting du gerne vil omkring, eller en følelse af et langt efterslæb – og derfor brug for at komme i dybden, og samtidig forkæle dig selv stort! Kom med din ønsker, og lad mig designe den perfekte behandling til dig, ud fra det du fortæller mig du har brug for.? 

Det er muligt at få en enkel og guidet selvbehandling med hjem, så du kan booste dig selv, der hvor din krop og sind har brug for støtte. Fortæl mig på forhånd hvis du ønsker dette.

Skriv til mig på mail@sarajordell.dk når du har booket, og beskriv hvad du mærker du gerne vil have ud af behandlingen. Så jeg kan tune ind på forhånd og gøre klar til luksusdagen til DIG!

Skriv også hvis det er svært at finde tid, da onlinebooking kan være svær pga tidslængden.

Det er vigtigt at du efter behandlingen sætter dagen af til dig, til at omsætte behandlingen, ved at lytte til din krops behov.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Varighed: 2,5 time
Pris: 2.450