Jordell Anti-stress 💚 Ro & Balance 💚

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi, hjælper dig væk fra tankemylder og uro. En helheds kombinationsbehandling med: blid Kranio-Sakral terapi der bl.a. frigiver spændinger langs rygsøjlen, skaber kontakt til krop og sjæl, lindrer smerter, styrker og balancerer nervesystemet. Effektivt meridian-arbejde på kroppens energisystem som forsyner organer og kropssystemer med energi, samt rummer vores følelser. Afstressende og udrensende lymfedrænage, føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Afspændende teknikker giver dig dyb ro og en fantastisk velvære.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind. 💚

Læs mere

Hvad kan du forvente efter en behandling hos mig? 🌸

Det er naturligvis meget individuelt, alt efter hvad du kommer med og hvilken behandling du vælger. Nogen mærker at de svæver lidt indeni på en behagelig måde, fordi jeg løfter energien i kroppen. Ro og afslappethed er den største gave bagefter.  Det er også almindeligt at opleve træthed, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis du ikke har haft god jordforbindelse, eller kontakt til kroppen et stykke tid.

Læs mere

Anbefaling af Jordell Anti-stress 💚

Efter at være blevet behandlet hos Sara i to omgange anbefaler jeg hende varmt. Mine kroniske smerter havde stået på i flere år, da jeg kom til Sara. Hun lindrede øjeblikkeligt smerterne i en grad, så de næsten var forsvundet allerede efter første behandling. Sanne, 44 år   Jeg prøvede Saras vidunderlige ANTI-STRESS behandling som […]

Læs mere