Pæon i blomst

Venteliste, afbud, åbningstider og info


Venteliste, afbud, åbningstider og info

Afbud: Er du forhindret i at nå din tid skal afbud ske SENEST 24 timer før, ellers betales 50% af behandlingens pris, for den tid jeg har reserveret til dig.

Før din behandling: 💚 For du ikke bliver forstyrret når du endelig skal slappe helt af – husk at sætte din MOBIL på lydløs og uden vibration inden din behandling starter.

Åbningstider & kontakt: På klinikken, Valby Tingsted 6 rådgiver og behandler jeg efter aftale, se de præcise muligheder på onlinebookingen. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål på hjertet. Jeg fanges hurtigst på en sms. Hvis det ikke haster send gerne en mail på mail@sarajordell.dk. Venligst vær opmærksom på, at når jeg behandler kan du ikke komme igennem på min telefon, eller lægge besked på telefonsvareren, så send en sms eller mail i stedet.

Online booking: Alle tider skal bookes via online bookingen, tider frigives automatisk online ved afbud. Du er altid velkommen til at logge ind og selv holde øje med om din ønsketid er blevet ledig. Du kan også oprette dig på ventelisten, så holder jeg øje for dig. Når kalenderen tillader det, kan jeg åbne for ekstra enkeltbehandlinger med kort varsel og ind i mellem åbner jeg også en ekstra dag til de lange behandlinger, hold øje med online bookingen!

Hvordan fungerer ventelisten? Ventelisten bruges til at få tilbudt afbudstider, eller hvis du fx ønsker at blive flyttet frem til en mulig tid før den du har booket. Jeg sender dig helt simpelt en sms, med muligheden for at springe på afbudstider, og hvis det ikke passer dig kan du selvfølgelig altid takke nej. Det er blot en service, da der ofte opstår muligheder for at komme til før. Så HUSK at bruge ventelisten hvor du nemt udfylder hvilke dage /tidspunktet du ønsker en tid.

Hvor findes ventelisten? Du finder den via onlinebookingen. Den ligger lige under selve kalenderen i trin 2, hvor der er et link med teksten: “fandt du ikke en tid der passede? Klik her og skriv dig på venteliste” det er NEMT. 🙂

Du kan altid logge ind og se/slette/booke tider online, og HUSK at afbud på mail/sms ikke er gyldigt.
Du skal i stedet slette din tid på onlinebookingen, senest 24 timer før. Tak! 💚

Gå direkte til online-booking HER

Betaling: Jeg tager kun imod MobilePay eller kontant betaling på beløbet (eller tæt på).