Om Saras behandlingsform med Energibehandling

Energibehandling på klinikken i Valby

Velkommen til 🙂 Jeg går meget op i at sprede god energi, så du føler dig tryg og velkommen i min hyggelige klinik i hjertet af Valby. Vi tager udgangspunkt i dig – hvor du er i dit liv lige nu, hvad du har brug for at hele op, give slip på, eller forandre.

Mine brede vifte af uddannelser kan du se her: holistiske uddannelser.

Hvad sker der i en healende Energibehandling
Energibehandling, er en tilførsel af energi til dig. Energien målrettes til den problematik vi snakker ind til at løse i din krop/psyke. Udover min viden om energi, bruger jeg også min viden om kroppens og psykens sammenhænge. Undervejs i behandlingen modtager jeg nogengange billeder og beskeder, som vil være hjælpende og guidende for dig. Under behandlingen benytter jeg også gode energi-redskaber som: blid og kærlig akupressur, meridianstrygninger, ansigtszoneterapi, healingspunkter, kranio-sakral terapi, og blid behandling af dit bindevæv (som rummer traumer, smerter og stresstilstande).

Hvordan opleves det at modtage en healende Energibehandling?
Mange oplever en Energibehandling som en dejlig form for afspænding, og mærker den blide berøring som dybdegående forandring og dybe slip.
Imens energien tilføres, kan krop og sind genoplades og genopbygges, og det giver indre ro. Ro til sindet, ro til at slippe tankermylder – mærke dig selv i kroppen, lige nu og her! Du kan opleve en dejlig meditativ stilhed, som kan minde om tilstanden mellem søvn og vågen. Meget afslappende og behageligt. Alle kan have gavn af en Energibehandling, også som velvære og selvforkælelse.

Hvad kan behandlingen bruges til?
En Energibehandling har god effekt på stress, traumer, depression, tristhed, sorg, vrede, skyldfølelse, angst, chok, ikke-gavnlig sensitivitet og andre følelsesmæssige og mentale ubalancer. Også god effekt på kroniske smerter, mavesmerter, hovedpine og migræne. En Energibehandling kan være en støtte sammen med anden behandling ved det vi i dag kalder “livsstilssygdomme” såsom: overvægt, overspisning, anoreksi, som støtte i nogle former for kræftforløb, og ved alle inflammation og betændelsestilstande i kroppen. Ligeledes kan der støttes op med en Energibehandling ved autoimmune sygdomme som fx. leddegigt, psoriasis, inflammatiorisk tarmbetændelse som Colitis Ulcerosa og Morbus Crohn. Du er velkommen til at skrive en mail til mig på mail@sarajordell.dk og spørge ind til mine erfaringer med hensyn til, om min behandlingsform kan hjælpe dig til bedring af netop din sygdom eller problematik.

Da jeg også er uddannet Holistisk kosmetolog og Sundhedskonsulent, kan du komme hele vejen rundt om dit helbred i mine behandlinger. Hvis du lider af hudsygdommen rosacea, akne, eksem eller allergi, kan jeg også hjælpe dig godt på vej.

Hvad skal du være indstillet på ved et healende forløb?
Du skal have lyst og mod på at forandre dine vaner, og kigge ind i dig selv. Du vil typisk få vejledning i simpel selvbehandling, som du skal regne med at afsætte tid til 5-15 min daglig. Det kan være afspændingsøvelser, vejrtrækningsøvelser, tryk på akupressurpunkter, eller visualiseringsøvelser. Du skal regne med at komme til behandling mindst 3 gange, hvis vi skal flytte på større problematikker.

Nyttig viden om nervesystemet og behandling med overførsel af energi
Healing og energiarbejde aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem – som aktiverer kroppens egen naturlige helings-proces.

De to nervesystemer, der styrer kroppens funktioner er det sympatiske og det parasympatiske nervesystem. Det sympatiske er det nervesystem, der igangsættes af kroppen, når en truende situation nærmer sig. Det forbereder kroppen på enten at kæmpe, eller flygte fra faren. Det bliver alt for ofte aktiveret i kraft af vores travle, stressede, vestlige livsstil.

Derimod fungerer det parasympatiske nervesystem som kroppens genopbygningssystem. Det finder ud af hvad der mangler i kroppen, og hvad der skal genopbygges og heles op. Når vi ingenting laver og er afslappet, dominerer det parasympatiske nervesystem, og også når vi mediterer, og under afspænding, healing og behandling med energitilførsel.