Jordell Skønhed 🌸 Naturlig smuk 🌸

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, velvære, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og dine kropssystemer. Blid lymfedrænage af huden, fjerner affaldsstoffer og overskydende væske indefra. Skøn ansigtszoneterapi giver indre balance og fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov. Hvis du ikke ønsker afrens/maske/produkter, vælg da Jordell Anti-stress.

Smuk hud – ydre skønhed, indre balance 💚

Læs mere

Jordell Skønhed 🌸 forløb i 3 dele 🌸

Naturligt skønhedsforløb i 3 dele med mildt udrensnings forløb hjemme. Fokus ligger på naturligt ansigtsløft, lymfedrænage og et hudmæssigt/ydre resultat, med lækre bæredygtige produkter, og indeholder også Green Peel® Fresh-up peelingen.
Forkæl dig selv med en god portion ydre skønhed & indre balance. Mulighed for at kombinere behandlingen med Du’Lac Renew – med rabat. Ideel som et alternativ til de traditionelle kemiske skønhedsbehandlinger, men helt uden bivirkninger! og fantastisk forkælelse op til en stor livsbegivenhed, fx. som brudebehandling, så du helt naturligt kan stråle smuk udenpå og indeni til den store dag 💚

Læs mere

Efter din behandling 🌸 Læs mere her

Du vil måske mærke at du svæver lidt på en behagelig måde, efter en behandling, fordi at jeg løfter din frekvens. De fleste vil også føle sig trætte, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis ikke vi har haft jordforbindelse eller kontakt til kroppen et stykke tid. Trætheden er et godt tegn ligesom alle andre følelser der dukker op, vil være velkomne. Generelt skal din krop og energisystem have mere hvile og ro, for at omsætte behandlingen og integrere den dybest og længst mulig tid i dine celler. Så giv dig selv den gave, nu du er i gang!

Læs mere

Anbefalinger af Jordell Skønhed 💚

”Mit første besøg hos Sara var en øjenåbner. Mit ansigt føltes stift og furet, da jeg trådte ind ad døren. Da jeg gik efter endt behandling var min krop let og mit ansigt føltes 10 år yngre. Sara har en unik evne til at fjerne spændinger i selv de mest genstridige ansigtsmuskler. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Sara – både de, der inkluderer lymfedrænage og Green Peel varianterne.”

Rikke, 44 år

Læs mere