Gavekort

Gavekort pakkes fint ind med lækre økologiske samples fra Abloom og/eller Rudolph Care.

Du kan både købe gavekort på beløb, eller vælge en behandling. Gavekort købt til en specifik behandling, kan altid ændres til anden behandling, indenfor samme beløb som gavekortet er købt til, eller modtageren kan blot betale differencen hvis der vælges en dyrere behandling.

Gavekort er gyldige i 1 år fra den dato der står på gavekortet, jo mindre der står andet på dit gavekort.

Ønsker du at købe gavekort eller produkter, så aftal et tidspunkt hvor jeg er ledig, ved at sende mig en sms på 61 77 78 19. Hvis du ikke kan nå at kigge forbi, og hvis du er ude i god tid (mindst 8 dage før) kan jeg sende til dig. Vælg hvilken forsendelse du ønsker.

Vælg forsendelse her:

Budget og i god tid
Som alm. brev i boblekuvert med Postnord. Gavekortet pakkes fint ind i en gaveæske med 2 samples. Din pris kr. 29,- Bemærk der er ikke sporing på breve, men bortkommer det, kan jeg annullere gavekoden, og sende dig en ny gyldig gavekode på email.

Luksus og hurtigst
Inkl. gaveæske (og forsendelsesæske) og 3-4 øko samples fra holistiske Abloom “slow skincare” og certificerede Rudolph Care. Din pris kr. 49,- til pakkeshop, eller 59,- som hjemmelevering.

Husk at sende mig navnet på modtageren af gavekortet, samt den adresse jeg skal sende til.

Hvis du ikke er i god tid, eller bare elsker det personlige look 🌸

Kan du vælge at klikke på billedet nedenfor, og printe dette fine “print selv gavekort” og derefter skrive gyldig gavekode på: Send mig en mail på mail@sarajordell.dk eller en sms på 61 77 78 19 (svarer hurtigst på sms) – overføre via mobilepay til nr. 33039, og modtag en gyldig gavekode.

Eller du kan skrive dit helt eget personlige kort og notere den gyldige gavekode. Send mig en mail på mail@sarajordell.dk eller en sms på 61 77 78 19 (svarer hurtigst på sms) – overfør via Mobilepay, og modtag en gyldig gavekode.

Husk at sende mig navnet på modtageren af gavekortet.

 

Uanset hvilken løsning du vælger, glæder jeg mig til at forkæle den der kommer og indløser gaven.💚