Bliv Energibehandler

– en rejse ind i dig selv, og et personligt kørekort til at skabe magi for dig selv og andre!

Lige NU, er det muligt at gribe chancen for at gøre noget helt nyt og givende i dit liv, og tilmelde dig Energibehandler uddannelsen. Læs med🌸

Som Energibehandler arbejder du overordnet med sammenhænge imellem krop og sind. Du får en faglig, praktisk holistisk uddannelse med rigtig meget hands-on. Intuitivt vil du lære at tune ind i det personlige lag hos en klient, som føles rigtigt at arbejde med. Her lærer du hvordan du fx kan mærke spænding, smerte, modstand, fleksibilitet eller ubalance. Du lærer også at arbejde med energier, skabe balance i kroppen via ansigtet som genvej, at balancere meridianer på kroppen, hvordan du mestrer de populære oxytocin stimulerende strygninger. Du får en holistisk viden om at behandle muskler og bindevæv på krop og i ansigt, samt lærer at give naturlige ansigtsløft. I løbet af uddannelsen får du indsigt i, hvad energiberøring kan, og du vil opnå at mestre holistisk berøringskunst – magi, både at udføre og modtage.

Efter uddannelsen vil du mestre følgende redskaber og teknikker og de vil blive dine tro følgesvende, når du behandler dig selv og andre: Energetisk ansigtszoneterapi, naturligt ansigtsløft, bindevævsteknik, intuitivt arbejde med ansigtsmuskler, afbalancering af chakraer (ansigt/krop), healingsteknikker og healingspunkter, balancering af kroppens 14 energibaner, det tilhørende organstyrede muskelsystem og alle energimæssige faktorer, kinesisk 5-elements lære. Et fyldstgørende kort over følelsernes sammenhæng med kroppens energisystem, lymfedrænage af ansigt og nakke, oxytocinstimulering, læring om lymfesystemet, nervesystemet, hormonsystemet, kredsløbet og kropssystemers sammenhænge. Læren om energiarbejde og brug af intuition vil helt naturligt være med og fylde meget under hele uddannelsen.

Jeg starter et nyt lille Master uddannelseshold op til efteråret 2023, (eller start 2024 afhængig af tilmeldinger) hvorefter forløbet varer 8-9 måneder med en hyggelig afsluttende certificering. Skal du med? 😊🌸

Der er spændende nye tiltag på uddannelsen, som nu fx. vil indeholde et stort fokus på selvbehandling også. Dvs. du kan bruge uddannelsen på at skabe balance i krop, sind og sjæl hos dig selv, din familie/venner, samtidig med, at du bliver certificeret Energibehandler.

Bemærk: Der er mulighed for månedlig rentefri betalingsordning.

Mere end ”bare” en uddannelse – du får også personlige selvbehandlings guides, og mulighed for ugentlig sparring via facebook gruppe.

Hvad kan du bruge Energibehandler uddannelsen til? Fordi uddannelsen både er faglig bred og intuitiv, vil du kunne sammensætte den med rigtig meget forskelligt af det, du allerede kan, eller bruge den som ny bred base for at blive selvstændig Energibehandler. Måske er du allerede selvstændig, men mangler ny inspiration, retning, eller omlægning af dit arbejdsliv. Eller måske er du på en arbejdsplads med plads til udvikling. Uddannelsen er også et RIGTIG godt springbræt hvis du søger personlig udvikling og forandring. 🌸

Hvem kan blive Energibehandler: Alle kan som udgangspunkt tage uddannelsen. Det er en fordel, men IKKE et krav! at du har kendskab til krop og sind fra anden uddannelse, eller at du allerede arbejder med mennesker, kroppen eller psyken.

Tilmeld dig hele rejsen til en fordelagtig pris!
Det kommende hold er et daghold, og prisen vil på dette hold være reduceret. Jeg har skabt 2 unikke uddannelser med flot professionelt materiale siden 2017, som fælles har en værdi af 67.000,-.

De samles nu til 1 master-uddannelse med nye tiltag, for en samlet pris på kun 49.500,-

Mulighed for ratebetaling
Depositum 4900,- (sikrer din plads)
Derefter betales restbeløbet i 8 månedlige rater (uden ekstra omkostninger) a 5.575,- med betaling startende lige før uddannelsesstart.

BEMÆRK: Ved indbetaling af depositum er tilmelding bindende for betaling af hele uddannelsen.

Tid & sted:
Alle kursusdage afholdes på Valby Tingsted 6, 2500 Valby. Vi mødes fra kl 09 til 14:30 på hverdage på mandage og onsdage ca. hver 2 eller 4 uge, og ikke i skoleferier, og på helligdage. Skriv hvis du ønsker datoer.

I alt 10 fysiske kursusdage.
Ugentlig Facebook sparring
Opgaver og små videoer mellem kurserne.

Mærker du at det kunne være dig?
Kontakt mig på mail, og vi kan aftale tid til en uforpligtende samtale over telefonen eller i min klinik. Husk det vigtigste er lysten, du behøver ikke have speciel viden på forhånd.

Kontakt  mig på mail@sarajordell.dk, uddannelsen har kun max 4 unikke pladser, da det er vigtigt for mig, at give individuelt nærvær til alle deltagere. Jeg håber, at du handler på at kontakte mig, hvis du mærker en lyst til at komme med på uddannelsen.

Glæder mig til at høre fra dig. God energi!🙌
Sara Olivia Jordell

 

Anbefalinger fra tidligere deltagere. Læs dem HER.