1:1 Luksus Dag – ren selvforkælelse <3

Har du brug for at komme til at stråle igen? Så giv dig selv EN dag som handler om DIG – indefra -ud <3 -måske er du kørt fast? måske har du brug for at se nye veje og muligheder? måske har du en sygdom eller smerter du gerne vil have hjælp til fra den holistiske vinkel som er mit speciale ?

Læs mere

Jordell Healing & Coaching – 120 minutter

En blanding af Healing og Coaching Bemærk: 2 timer går hurtigt, hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig. Også godt valg som førstegangs-behandling. Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde. Healing åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed for at mærke dig selv, […]

Læs mere

Jordell Healing & Coaching – 75 minutter

En blanding af Healing og Coaching. Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde. Healing åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed for at mærke dig selv, i indre ro og harmoni. Når vi rydder op – skaber vi plads til nyt i vores liv. Healing kan være inspirerende […]

Læs mere

Om Healing

Healing afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi. Blokeret energi kan være grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom. Healing er en tilførsel af energi, som hjælper til at genfinde din indre ro og balance, så du lettere kan give dig selv den omsorg og kærlighed du fortjener <3 Energien aktiverer nervesystemet som har forbindelse direkte til hjernen. Hjernen kaldes også nervesystemets hovedcomputer og her har vi et smertecenter, som også påvirkes positivt ved at nervesystemet afslappes under Healingen. Healing kan også  være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.

Læs mere

Om Saras healing

“Saras behagelige væsen og samtale om det, hun oplever i forbindelse med behandlingen, gør det til en meget fin, helende og helbredende oplevelse at være hos hende.”

Læs mere