Jordell Anti-stress 🌸 Ro & Balance 🌸

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi 💚
En Sara Jordell signaturbehandling

Ro, nærvær og indre balance til dig, gennem dit ansigt, hovedbund, nakke og skuldre. Jeg starter ved dine fødder med en lille guidet afspænding, som hjælper dig til en god landing i kroppen gennem dit åndedræt.

Hele behandlingen er en kombination af:

  • Blid nakke behandling med kranio-sakral terapi der frigiver spændinger, og skaber kontakt til krop og sjæl.
  • Energetiske healende punkter (bl.a. fra Access Bars) som har forbindelse til forskellige områder i kroppen i relation til vores liv, som vil løfte dit sind og give fornyet energi.
  • Afstressende og udrensende lymfedrænage. Føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Den manuelle drænage udføres med hænderne med blide pulserende dejlige bevægelser.
  • Afspændende og løftende teknikker der giver dig dyb ro, velvære, glød og et naturligt ansigtsløft.

JORDELL ANTI-STRESS hjælper dig med at give slip på uro, tankemylder og følelser der ikke gavner dig. Behandlingen kan også benyttes hvis du er sensitiv, stresset – eller har været igennem en periode med øget pres og har brug for at lande i din krop.

Behandlingen er nøje sammensat af flere grene af uddannelse – som jeg har erfaring med virker. Og som altid hos mig: individuelt tilpasset, og intuitivt fornemmet. Hvis du ønsker det, kan vi have et større fokus på Energibehandling, læs mere HER

Behandlingen varer 80 dejlige minutter på briksen + 5 minutter før og efter hvor vi sammen indleder og afrunder.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan du med fordel booke JORDELL LUKSUS der varer hele 2 afslappende timer.

Denne behandling samler de tidligere behandlinger JORDELL INDIVIDUEL OG JORDELL HEALING i en ny rummelig og holistisk behandling. Har du før booket JORDELL HOLISTISK SMUK og ønsker hoved-fokus på det indre er det også denne behandling på skal vælge.

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL EN UNIK SLOW-LIVING BEHANDLING Book din tid her 💚

 

Varighed: 90 min.
Pris: 1.450 kr.

 

VIL DU VIDE MERE OM MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM ENERGIBEHANDLING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER