Jordell Anti-stress 💚 Ro & Balance 💚

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi. Blid behandling med Kranio-Sakral terapi der bl.a. frigiver spændinger langs rygsøjlen, skaber kontakt til krop og sjæl, lindrer smerter, styrker og balancerer nervesystemet. Effektivt meridian-arbejde på kroppens energisystem som forsyner organer og kropssystemer med energi, samt rummer vores følelser. Afstressende og udrensende lymfedrænage, føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Afspændende teknikker giver dig dyb ro og en fantastisk velvære.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind. 💚

Læs mere

Rudolph Care behandling 🌸 Jordell Edition 🌸

Unik LUKSURIØS BEHANDLING. En oplevelse som går udover det sædvanlige, med dens exceptionelle sammensætning af holistisk behandling, krydret men en god portion ydre skønhed. Du vil være trygt puttet på briksen som er klargjort indbydende til dig. Sæt hele 1 time og 45 minutter af til HOLISTISK LUKSUS og VELVÆRE til dit ansigt, krop og sind. Glæd dig til fuldendt indre balance og ydre skønhed.

Læs mere

Jordell Skønhed 🌸 Naturlig smuk 🌸

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, velvære, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og dine kropssystemer. Blid lymfedrænage af huden, fjerner affaldsstoffer og overskydende væske indefra. Skøn ansigtszoneterapi giver indre balance og fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov. Hvis du ikke ønsker afrens/maske/produkter, vælg da Jordell Anti-stress.

Smuk hud – ydre skønhed, indre balance 💚

Læs mere

Jordell Skønhed 🌸 forløb i 3 dele 🌸

Målrettet forløb til dig der elsker JORDELL SKØNHED og ønsker dig mere af den, og en rigtig god “kom i gang” behandling, efter en periode hvor pleje af DIG ikke har haft første prioritet.
En Sara Jordell signaturbehandling.

Forkæl dig selv med en god portion ydre skønhed & indre balance. Ideel som et alternativ til de traditionelle kemiske skønhedsbehandlinger, men helt uden bivirkninger! 💚

Kom hele vejen rundt med dette unikke forløb.

Læs mere