Jordell Anti-stress 🌸 Ro & Balance 🌸

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi. Blid behandling med Kranio-Sakral Terapi der bl.a. frigiver spændinger langs rygsøjlen, skaber kontakt til krop og sjæl, lindrer smerter, styrker og balancerer nervesystemet. Effektivt meridian-arbejde på kroppens energisystem som forsyner organer og kropssystemer med energi, samt rummer vores følelser.
Afstressende og udrensende lymfedrænage, føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Afspændende teknikker giver dig dyb ro og en fantastisk velvære.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind. 💚

Læs mere

Efter din behandling 🌸 Læs mere her

Du vil måske mærke at du svæver lidt på en behagelig måde, efter en behandling, fordi at jeg løfter din frekvens. De fleste vil også føle sig trætte, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis ikke vi har haft jordforbindelse eller kontakt til kroppen et stykke tid. Trætheden er et godt tegn ligesom alle andre følelser der dukker op, vil være velkomne. Generelt skal din krop og energisystem have mere hvile og ro, for at omsætte behandlingen og integrere den dybest og længst mulig tid i dine celler. Så giv dig selv den gave, nu du er i gang!

Læs mere

Anbefaling af Jordell Anti-stress 💚

Efter at være blevet behandlet hos Sara i to omgange anbefaler jeg hende varmt. Mine kroniske smerter havde stået på i flere år, da jeg kom til Sara. Hun lindrede øjeblikkeligt smerterne i en grad, så de næsten var forsvundet allerede efter første behandling. Sanne, 44 år, Valby

Læs mere