Green Peel® – Dr. med. Christine Schrammek – Forny din hud!


Green Peel® behandlingerne findes i 3 styrker til ansigtet: 

Desuden tilbyder jeg Green Peel® som kropsbehandling
VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nederst, før du bestiller ?


 

Green Peel® Classic – forny din hud
(maksimum styrke – størst resultat)

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger
Ren urtebehandling – helt fri for syre, kemiske og skadelige ingredienser.

Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linier og tørhed
 • akne, bumser og tilstopninger
 • grov hud
 • åbne porer

Hvilke hudtilstande er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • grov, storporet og uren hud
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse og aktiverer hudens eget stofskifte: På kun 5 dage vil din hud fornyes.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 5-6. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6-8 uger efter skal du undgå direkte sollys og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er i solen. Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

Green Peel® Classic (inkl. lymfedrænage) 90 min.
Efterbehandling (inkl. lymfedrænage)
(udføres 5-6 dage efter behandlingen): 75 min.
Samlet pris pr. behandling inkl. efterbehandling: 2.450 kr.
Plus specielle hjemmeplejeprodukter, der hjælper
din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad
din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er ca. 1000,-
Bemærk at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad din huds behov er, eller skriv til mig med din forespørgsel.

Hvad skal jeg vide som er vigtigt i forhold til planlægning af Green Peel® Classic:

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel efterbehandling 5-6 dage efter.

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.

Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.

Hård træning som du sveder meget af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen. Blid yoga, og lign. er ok efter 2 dage.

Spis gerne følgende gode kosttilskud fra en helsekost: multivitamin-mineral tilskud, ekstra C-vitamin til at genopbygge celler og væv, samt ekstra E-vitamin i en kortere periode hvis du får behandlet ar. Overvej også en af de gode støttende eller udrensende teer fra Susanne Melchiorsen som jeg har på hylden, der går ind på de forskellige organer og kropssystemer.

Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-te, så får du et endnu flottere resultat.

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nederst, før du bestiller ?


 

Green Peel® Energy – Ny cirkulation og let fornyelse – (medium styrke)

Book din tid her

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden:

 • forbedrer cirkulationen i bleg eller (sol)skadet hud
 • fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer dine celler til hurtigere fornyelse
 • formindske de første linier og rynker
 • hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
 • forbedrer pigmentering/mørke skjolder

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let stikkende/snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Det er ikke et krav at købe hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, følsom, eller du har akne,  vil jeg anbefale dig hvordan du kan pleje den ekstra, for at få et fuldendt resultat.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så send mig et billede af din hud, forfra og fra siderne, så jeg kan guide dig i om Green Peel kan hjælpe din hud.

Varighed: 75 min.
Pris:  1.350 kr.
inkl. lymfedrænage

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nederst, før du bestiller ?


 

Green Peel® Fresh-up – Party peel (mild styrke)

En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed. Fx. et bryllup.

Her afskaller huden slet ikke, men får den FLOTTESTE glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet af gløden er størst dagene efter peelingen, og holder ca. 1 uge. Udover gløden vil du have glæde af en glattere hudoverflade som et længerevarende resultat.

Varighed:  60 min.
Pris: 1050 kr.
inkl. lymfedrænage

VIGTIGT! Læs “Vigtig info om Green Peel behandlingen” nedenfor, før du bestiller ?


 

VIGTIG info om Green Peel behandlingen:

 • Du skal oveni behandlingens pris, have virksomme hjemmeplejeprodukter med dig, der hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen.
 • Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er ca. 1.000 kr,- Bemærk at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang :-) Det anbefales altid at tage minimum 2 sammenhængende behandlinger, for dybere resultat, og størst resultat får du med 4-6 uger imellem.
 • Du må ikke få vand på det behandlede hudområde i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen og dermed også dit resultat. Du bruger i stedet for vand, din anbefalede hjemmepleje, med en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter, hvis du vil være sikker på resultatet.
 • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga, og små træningsøvelser hjemme er fint.
 • Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.
 • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.

 “Efter mange års tilløb tog jeg mig endelig sammen til at forkæle mig selv med en Green Peel Classic hos Sara. Fem år med bl.a. to barsler og to længerevarende perioder med stress havde sat sine spor, også i ansigtet. Jeg trængte til at få renset alle de dårlige oplevelser væk, og jeg blev ikke skuffet. Under den konkrete peeling følte jeg nærmest, at jeg blev solskoldet, så meget brændte det i mine kinder og resten af ansigtet, peelingen satte for alvor gang i blodcirkulation og udrensning. Men jeg så faktisk helt ok ud bagefter. De første dage efter behandlingen føltes det som om, jeg brændte mig på milde brændenælder på kinden, hver gang jeg rørte dem. Men det fortog sig hurtigt. Resultatet her en måneds tid efter er stadig fantastisk. Mine porrer er blevet mindre i næse- og kindområdet, min ansigtshud føles mere fast, og den er også blevet klarere og mere ensartet at se på, hvilket flere venner og veninder også har bemærket helt af sig selv J Det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver en Green Peel.”

Christina, 42 år