Green Peel®

Green Peel® behandlingerne findes i 3 styrker til ansigtet:

Green Peel® Classic – Renew your skin

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger

Ren urtebehandling helt fri for syre – og syntetiske ingredienser.

Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linier og tørhed
 • akne og bumser generelt
 • grov hud
 • åbne porer

Hvilke hudtyper er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • grov, storporet og uren hud
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 5 dage vil din hud fornyes.
Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 6-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 3-5 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at afskalningen tager ca. 2 dage.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis der er sol. Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

 Green Peel® (ca. varighed) 90 min.
Efterbehandling
(udføres 6-7 dage efter behandlingen): 75 min.
Samlet pris for behandling: 2.000 kr.
Plus specielle hjemmeplejeprodukter, der hjælper
din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad
din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er kr. 970,- Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du ikke købe produkter hver gang.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad lige præcis din huds behov er.

Hvad skal jeg vide som er vigtigt i forhold til planlægning af Green Peel® Classic:

Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel efterbehandling 6-7 dage efter.

Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.

Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.

Hård træning som du sveder af, skal udlades indtil efter efterbehandlingen. Blid yoga, mm. er fint.

Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.

Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.

Green Peel® Energy – Stimulate your skin

Dette er en højst effektiv behandlingsmetode, som giver følgende resultater for huden:

 • forbedrer cirkulationen i bleg eller solskadet hud
 • fjerner alle de triste døde hudceller og stimulerer dine celler til hurtigere fornyelse
 • formindske de første linier og rynker
 • hjælper kroppen til udrensning af affaldsstoffer og frie radikaler
 • forbedrer hyper-pigmentering

Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og mulighvis en let stikkende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage. Intensiv udsættelse for solen bør undgås ca. 6-8 uger efter peelingen.

Du behøves ikke specielle hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, eller følsom vil jeg anbefale dig at pleje den ekstra.

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Så bestil en gratis hudanalyse hvor vi finder ud af hvad lige præcis din huds behov er.

Varighed: 75 min.
Pris:  1.100 kr.

Green Peel® Fresh-up – Party peel

En opfriskende peeling der kan bruges op til en fest, eller stor begivenhed. Fx. et bryllup.

Her afskaller huden slet ikke, men får til gengæld den flotteste glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet holder ca. 1 uge.

Varighed:  60 min.
Pris: 800 kr.

 

 “Efter mange års tilløb tog jeg mig endelig sammen til at forkæle mig selv med en Green Peel Classic hos Sara. Fem år med bl.a. to barsler og to længerevarende perioder med stress havde sat sine spor, også i ansigtet. Jeg trængte til at få renset alle de dårlige oplevelser væk, og jeg blev ikke skuffet. Under den konkrete peeling følte jeg nærmest, at jeg blev solskoldet, så meget brændte det i mine kinder og resten af ansigtet, peelingen satte for alvor gang i blodcirkulation og udrensning. Men jeg så faktisk helt ok ud bagefter. De første dage efter behandlingen føltes det som om, jeg brændte mig på milde brændenælder på kinden, hver gang jeg rørte dem. Men det fortog sig hurtigt. Resultatet her en måneds tid efter er stadig fantastisk. Mine porrer er blevet mindre i næse- og kindområdet, min ansigtshud føles mere fast, og den er også blevet klarere og mere ensartet at se på, hvilket flere venner og veninder også har bemærket helt af sig selv J Det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver en Green Peel.”

Christina, 42 år