Jordell Holistisk skønhed 🌸 Naturlig smuk 🌸

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på holistisk skønhed og velvære, ydre balance af din hud (og evt. fokus på lifting) indre balance af dine organer og dine kropssystemer. Blid lymfedrænage af huden, fjerner nænsomt affaldsstoffer og overskydende væske indefra. Skøn ansigtszoneterapi giver indre balance og fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af økologiske højkvalitets produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov. Ønsker du ikke afrens/maske/produkter, vælg da Jordell Anti-stress.

Smuk hud – ydre skønhed, indre balance 💚

Læs mere

Jordell Holistisk skønhed 🌸 forløb i 3 dele 🌸

Målrettet forløb til dig der elsker JORDELL HOLISTISK SKØNHED og ønsker dig mere af den, også en rigtig god “kom i gang” behandling, efter en periode hvor pleje af DIG ikke har haft første prioritet.
En Sara Jordell signaturbehandling.

Forkæl dig selv med en god portion ydre skønhed & indre balance. Ideel som et alternativ til de traditionelle kemiske skønhedsbehandlinger, men helt uden bivirkninger! 💚

Kom hele vejen rundt med dette unikke forløb.

Læs mere

Hvad kan du forvente efter en behandling hos mig? 🌸

Det er naturligvis meget individuelt, alt efter hvad du kommer med og hvilken behandling du vælger. Nogen mærker at de svæver lidt indeni på en behagelig måde, fordi jeg løfter energien i kroppen. Ro og afslappethed er den største gave bagefter.  Det er også almindeligt at opleve træthed, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, især hvis du ikke har haft god jordforbindelse, eller kontakt til kroppen et stykke tid.

Læs mere

Anbefalinger af Jordell Skønhed 💚

”Mit første besøg hos Sara var en øjenåbner. Mit ansigt føltes stift og furet, da jeg trådte ind ad døren. Da jeg gik efter endt behandling var min krop let og mit ansigt føltes 10 år yngre. Sara har en unik evne til at fjerne spændinger i selv de mest genstridige ansigtsmuskler. Jeg kan varmt anbefale behandlinger hos Sara – både de, der inkluderer lymfedrænage og Green Peel varianterne.”

Rikke, 44 år

Læs mere