Jordell Anti-stress 🌸 Ro & Balance 🌸

Holistisk, afslappende og beroligende behandling der giver dig ny energi. Blid behandling med Kranio-Sakral terapi der bl.a. frigiver spændinger langs rygsøjlen, skaber kontakt til krop og sjæl, lindrer smerter, styrker og balancerer nervesystemet. Effektivt meridian-arbejde på kroppens energisystem som forsyner organer og kropssystemer med energi, samt rummer vores følelser. Afstressende og udrensende lymfedrænage, føles som en blid men samtidig dybdegående massageform. Afspændende teknikker giver dig dyb ro og en fantastisk velvære.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind. 💚

Læs mere

Rudolph Care behandling 🌸 Jordell Edition 🌸

Unik LUKSURIØS BEHANDLING. En oplevelse som går udover det sædvanlige, med dens exceptionelle sammensætning af holistisk behandling, krydret men en god portion ydre skønhed. Du vil være trygt puttet på briksen som er klargjort indbydende til dig. Sæt 2 timer af til HOLISTISK LUKSUS og VELVÆRE til dit ansigt, krop og sind. Glæd dig til fuldendt indre balance og ydre skønhed.

Læs mere

Jordell Skønhed 🌸 Naturlig smuk 🌸

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, velvære, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og dine kropssystemer. Blid lymfedrænage af huden, fjerner affaldsstoffer og overskydende væske indefra. Skøn ansigtszoneterapi giver indre balance og fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov. Hvis du ikke ønsker afrens/maske/produkter, vælg da Jordell Anti-stress.

Smuk hud – ydre skønhed, indre balance 💚

Læs mere

Jordell Skønhed 🌸 forløb i 3 dele 🌸

Naturligt skønhedsforløb i 3 dele. Fokus ligger på naturligt ansigtsløft, lymfedrænage og et hudmæssigt/ydre resultat, med lækre bæredygtige produkter, og indeholder også Green Peel® Fresh-up peelingen.
Forkæl dig selv med en god portion ydre skønhed & indre balance. Mulighed for at kombinere forløbet med Du’Lac Renew – med rabat. Ideel som et alternativ til de traditionelle kemiske skønhedsbehandlinger, men helt uden bivirkninger! 💚

Læs mere

Jordell Gravid Forkælelse er ikke længere en selvstændig behandling 🌸 i stedet kan alle Jordell behandlinger bestilles som gravid behandling

En behandling som gravid og som efterfødselstreat er en luksus alle skal unde sig selv – også oplagt som gave til din eneste ene / din skønne gravide veninde / din fantastiske datter som venter dit barnebarn.

Alle 4 JORDELL BEHANDLINGER kan bookes som gravidbehandling, du skal blot skrive du er gravid i din bookning eller at det er en “mor-gave” når du køber et gavekort, så tilpasser jeg behandlingen.

Gravid – hormoner – følelser = oxytocinstimulering – ja TAK 💚

Læs mere

Du’Lac Renew – elektrokosmetik: Fjernelse af karsprængninger, hudgevækster og nogle typer ar og rynker

Opnå et sikkert og fantastisk resultat med Du’Lac metoden, som er anvendt i mere end 30 år. Sådan mindskes en karsprængning: I en splitdel af et sekund påføres strøm på kapillærets overflade, blodet i karret trækker sig væk, finder en ny vej at løbe, og efterlader en lille overfladisk skorpe på huden der falder af efter en uges tid. Du kan også bruge Du´Lac behandling til meget andet, læs mere her…

Læs mere