Rudolph Care behandling 🌸 Jordell Edition 🌸

Rudolph Care behandlingen er en afslappende og luksuriøs oplevelse med Rudolph Cares produkter. 

Oplev denne givende velvære-signaturbehandling i Sara Jordell version, hvor den er endnu mere krydret med holistisk behandling, pakket ind i groundende nærvær.

Luksustimer kun til dig er dyrebare – behandlingen fokuserer på alt det vi aldrig kan få for meget af i vores hverdag: FORKÆLELSE, OMSORG, SLOW BREATHE, ENERGI og PLADS TIL DIG. Behandlingens sammensætning giver holistisk skønhed, naturlig ansigtsløft, indre ro og balance. Alt sammen noget der vil medvirke til at sætte GODE RINGE i gang, som kan sprede sig til dem vi holder af. 💚

Jeg arbejder med dig og din energi i 2 timer i skøn atmosfære. Jeg anbefaler altid at du sætter god til af i din egen kalender, så du ikke skal skynde dig efter en behandling. Du vil være trygt puttet på briksen som er klargjort indbydende til dig i mit lyseblå rum, her kan du kan svæve hen, mærke elementerne og se/høre træerne ude i gårdhaven. Du kan nu give slip og overlade arbejdet til mine hænder.

Som altid, arbejder jeg individuelt og med skarp brug af min intuition som guidning. Behandlingen er intuitivt tilpasset, nøje afstemt, dybdevirkende og med blid indføling.

Behandlingen fokuserer på hele dig gennem kærlige strøg og tryk på krop og ansigt, velvære med produkter og blide massagestrøg til dit ansigt, skuldre, bryst og arme, samt punkter eller områder på krop og fødder der kalder på balancering. Din nakke afspændes blidt og dybt.

Jeg bruger det meste af tiden omkring hoved/nakke/ansigt, da det fungerer som en perfekt genvej til hele kroppen. Følelser og oplevelser vi gennemlever sætter sig i vores ansigt, former vores ansigts-udtryk og påvirker vores udstråling. Med denne unikke sammensætning af behandling får du derfor mulighed for at ændre de spor dit ansigt bærer på. Glæd dig til fuldendt balance – smuk glød og løft indefra og ud.

 

RUDOLPH CARE – JORDELL EDITION er en unik kombination af:

  • Blid Kranio-Sakral terapi der styrker og balancerer dit nervesystem.
  • Beroligende oxytocinsfremmende strygninger af krop, ansigt og hovedbund
  • Naturligt ansigtsløft med muskelafspændende løft af bindevævet.
  • Blid lymfedrænage som drænerer dine affaldsstoffer bort og hjælper nervesystemet til dyb ro.
  • Energetisk ansigtszoneterapi og organ-balancering.
  • Behandling af energisystem/meridianer, herunder de tilknyttede følelser.

En himmelsk velvære-behandling, både under og et godt stykke tid efter behandlingen. 💚

Hvad kan du forvente efter en behandling? LÆS MERE HER

Disse produkter benyttes i behandlingen: De danske prisbelønnede og velkendte økologisk certificerede Rudolph Care produkter.
Læs mere om Rudolph Care her: rudolphcare.com

 

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL EN DYB LUKSUS OPLEVELSE MED HELHED OG OMTANKE.

Behandlingen varer 105 dejlige minutter på briksen. (Sæt ca. 2 timer af til hele oplevelsen) Book din tid her 💚

Varighed: 105 minutter
Pris: 1.895 kr.

OBS: Hvis du gentager behandlingen indenfor 6 uger, får du behandlingen til 1795,- kr.💚

Det kan i perioder være svært at booke RUDOLPH CARE – JORDELL EDITION online pga. den lange tidslængde på behandlingen, hvis det er tilfældet, så er du velkommen til at sende en mail til mig på: mail@sarajordell.dk Så finder vi sammen en tid til dig! 

 

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM ENERGIBEHANDLING HER og INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER