Jordell Gravid Forkælelse ?

90 min. Luksus behandling til gravide og som efterfødselstreat

En yderst omsorgsfuld og nærværende luksus forkælelse, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Oxytocin stimulerende massage, og masser af ro til dit nervesystem og dine følelser. Indebærer også skøn og dybdevirkende velvære fra ansigtszoneterapi, blid akupressur, kranio-sakral-terapi og lymfedrænage og bindevævsmassage i dit ansigt. Behandlingen går i dybden med at fjerne spændinger og stress, også i kæbeområdet som er et vigtigt område at afspænde op til fødslen, for at hjælpe en naturlig fødsel bedre på vej.

Der er stor fokus på oxytocin stimulering i behandlingen – da hormonet oxytocin frigiver en følelse af lykke, glæde, taknemmelighed, ro og veltilpashed. Hvis du er gravid giver det også muligheden for en mere vellykket naturlig fødsel.

Oxytocin aktiveres bl.a ved at sænke tempoet i behandlingsteknikkerne, og lange kærlige strygninger, der giver øjeblikkelig ro. Vi danner mere ocytocin under graviditet og amning. men stress sænker oxytocin dannelsen og derfor kan udfordringer i graviditeten eller efter fødslen fx med afbrudt nattesøvn, øge stress niveauet en hel del, og sænke ocytocin dannelsen.

Behandlingen føles for dig som en dybdeafspændende nærværende berøring af ansigt, hovedbund, bryst, nakke, hals, skuldre/overarme.

HUSK at give dig selv noget tid og rum efter behandlingen til at omsætte og rumme hele oplevelsen, og være i din krop.

Behandlingen er testet og godkendt hos mig, af den dygtige og anerkendte privatjordemoder Anne Ruby.

Varighed: 90 min.
Pris: 1.450 kr.


“Jeg har to gange fået gravidbehandling af Sara, både før og efter termin, og begge gange har hun med sin nænsomme, grundige og kyndige behandling sendt mig i himlen. Det er en hel unik varme og energi, som hun med sine tryk og berøring giver til en ekstra tynget krop, og jeg er gået derfra med en lettere og mere veltilpas krop og sjæl. Jeg kan derfor varmt anbefale gravidbehandlingen hos hende, og glæder mig til andre behandlinger i fremtiden.”

Maria, 36 år