Jordell Skønhed

Behandling af nakke, hals, ansigt.

Ansigtsbalancering: Indre balance til dine organer, kropssystemer og sind med ansigtszoneterapi, i kombination med en blid udrensning med lymfedrænage.

Afrensning med bløde svampe, damp og blødgørende peeling/maske forbereder huden. En blid udrensning af huden med lymfedrænage. Ansigtszoneterapi giver din hud smuk glød og balance indefra – og ud.

Behandlingen er individuel med fokus på dine problemområder. Genopbyggende kvalitetsolier giver huden ny næring. Virksom økologisk serum/olie/creme, giver huden den optimale fugt- og fedt balance.

Jordell skønhed tilpasses dit behov. Hvis du har brug for en grundig udrensende lymfedrænage OG ansigtszoneterapi, så vælg 105 min. Kombinationen er et super effektiv, hvis du har ubalancer i din hud af enhver slags. Fx. uren hud, acne, rosacea, udslæt, rødme og sensitiv hud.

Behandlingen er designet af Sara Jordell.

Vælg mellem:
Varighed: 75 min.
Pris: 1150 kr.  Lidt af det hele
Varighed: 105  min.* 
Pris: 1.595 kr.  Meget af det hele
*105 min. behandling (1 time og 45 min.) er for dig der har brug for en kombination af grundig udrensende lymfedrænage og dybdegående ansigtsbalancering (genvejen til balance i hud/krop/sind). Ideel som førstegangs behandling – eller hvis du ønsker at komme helt i dybden, og måske har flere mindre temaer eller én stor ubalance som du ønske at have ekstra fokus på, Eller hvis du bare elsker at ligge her i lang tid, fordi det er dejligt og tiden flyver <3