Jordell Skønhed

Ansigtsbalancering: Indre balance til dine organer og kropssystemer med ansigtszoneterapi, evt. i kombination med en blid dybderens.

Afrensning med bløde svampe, damp og blødgørende peelingmaske forbereder huden. Hvis du ønsker det, en blid udrensning af huden. Et mix af ansigtszoneterapi og bindevævsmassage giver din hud smuk glød og balance indefra – og ud.

Massagen er individuel med fokus på dine problemområder. Genopbyggende kvalitetsolier giver huden ny næring. Virksom serum/olie/creme,  giver huden den optimale fugt- og fedt balance.

Jordell skønhed tilpasses dit behov. Hvis du har lyst til en længerevarende massage eller ansigtszoneterapi, anbefales at du vælger 75 eller 105 min. Ansigtszoneterapi er et super redskab hvis du har ubalancer i din hud af enhver slags. Fx. uren hud, acne, rosacea, udslæt, rødme og sensitiv hud.

Behandlingen er designet af Sara Jordell.

Varighed: 60 min.
Pris: 850 kr. Vælg fokus på udrensning eller ansigtsbalancering
Varighed: 75 min.
Pris: 1050 kr. Lidt af det hele
Varighed: 105 min.* 
Pris: 1.450 kr. Meget af det hele
*105 min. behandling (1 time og 45 min.) er for dig der har brug for en kombination af grundig udrensning og dybdegående ansigtsbalancering (genvejen til hele kroppen). Ideel som førstegangs behandling – eller hvis du ønsker at komme helt i dybden, og måske har flere mindre temaer eller én stor ubalance som du ønske at have ekstra fokus på.

 

Tilvalg:

Ekstra løft og skønhed til nedsatte priser – i forbindelse med Jordell skønhed