3 timers luksus behandling – sammensæt din drømme behandling 🌺

Har du brug for at komme i balance og finde dit personlige flow? så giv dig selv en halv dag i en himmelsk og jordisk strøm af energi med dig i centrum! 💚

Min erfaring er, at tiden går meget hurtigt når vi skal i dybden med alt omkring dig.. derfor er 3 timer et godt valg, hvis du har flere temaer, eller en følelse af et langt efterslæb – og derfor brug for at komme i dybden, og samtidig forkæle dig selv stort. Vi kan fx sammensætte en lang Skønhedsbehandling eller Mindful Ansigtsterapi i kombination med Energibehandling, hvor du ikke skal mærke at tiden er i spil, og du bare kan give dig hen i en følelse af uendelige slip og dejlighed…

Vi kommer omkring hele dig, og med fokus der hvor du har mest brug for behandling for at genfinde din indre balance og ydre skønhed.

-Mulighed for en enkel og guidet selvbehandling med hjem, så du kan booste dig selv, der hvor din krop og sind har brug for støtte.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Varighed: 3 timer
Pris: 2.595

(OBS: Gælder ikke Green Peel, Elektrokosmetik og Rudolph Facial Care, men alt andet jeg tilbyder, kan vi sammensætte som du føler for)