Jordell Holistisk skønhed 🌸 forløb i 3 dele 🌸

Hvis du ønsker ekstra forkælelse, et fuldt naturligt løft eller har hudmæssige ubalancer anbefaler jeg dette 3 trins forløb.

Naturligt skønhedsforløb i 3 dele. Fokus er efter individuelt behov en kombination af: naturligt ansigtsløft, udrensende lymfedrænage/ balancegivende ansigtszoneterapi og et hudmæssigt/ydre resultat, med lækre bæredygtige produkter. Ideel som et alternativ til de traditionelle kemiske skønhedsbehandlinger, men helt uden bivirkninger!

Skønhedsforløbet er inkl. Green Peel® Fresh-up peelingen, (også kendt som Party Peel) en fantastisk glow-booster der fjerner de døde hudceller og giver en smuk naturlig glød.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

FØRSTE DEL:
Ansigtsbalancering med: Green Peel® Fresh-up, lymfedrænage som udrensning, skøn massage i form af blid ansigtszoneterapi, naturligt ansigtsløft og ansigtshealing. Individuel tilpasset, alt efter dit behov. Kombinationen af Green Peel® Fresh-up, lymfedrænage og ansigtszoneterapi er super effektivt, hvis du har ubalancer i din hud af enhver slags. Fx. uren hud, akne, rosacea, udslæt, rødme men også til sart hud. Behandlingen varer 80 dejlige minutter inkl. at vi sammen indleder og afrunder.

ANDEN DEL & TREDJE DEL:
Opfølgnings-behandlinger hvor vi går i dybden med din huds behov, begge behandlinger varer 65 minutter minutter inkl. at vi sammen indleder og afrunder. Her vil der være yderligere fokus på lymfedrænage, ansigtszoneterapi og naturlig ansigtsløft alt efter hvad din hud har behov for, og hvad vi sammen beslutter at have fokus på under din første behandling.

GAVE TIL DIG. 🌸 MILD UDRENSENDE HJEMMEBEHANDLING:
Med i skønhedspakken følger en udrensende the til hjemmebehandling mellem klinikbehandlingerne. Du får gaven, når du har betalt for hele forløbet.🌸

Bestil gerne hele skønhedsforløbet samtidig så du får de dage der passer dig. Og læg gerne del 2 og del 3 ca. 14-21 dage efter 1. del.


JORDELL HOLISTISK SKØNHEDSFORLØB:
Bemærk: Green Peel® er ikke egnet til gravide, kontakt mig hvis du er gravid og ønsker et skønhedsforløb, så sammensætter jeg et fint alternativ til dig.💚

Hvad kan du forvente efter en behandling? LÆS MERE HER

GOD FORNØJELSE, GLÆDER MIG TIL AT SE DIG TIL ET VEGAN BEAUTY FORLØB! Book din tid her 💚 og skriv endelig hvis der er spørgsmål: mail@sarajordell.dk 

OBS: Du sparer 325 kr. ved at vælge dette forløb, i forhold til mine normale priser.

Du må gerne betale forløbet i 2 rater.
Første behandling på dagen vi ses, og de sidste 2 behandlinger når vi ses til del 2. 🌸

Varighed: 80 min. + 2 x 65 min.
Forløbspris med Green Peel® Fresh-up: 2900 kr.

VIL DU VIDE MERE OM NOGLE AF MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER