Anbefaling af Jordell Anti-stress 💚

Efter at være blevet behandlet hos Sara i to omgange anbefaler jeg hende varmt. Mine kroniske smerter havde stået på i flere år, da jeg kom til Sara. Hun lindrede øjeblikkeligt smerterne i en grad, så de næsten var forsvundet allerede efter første behandling.

Sanne, 44 år

 

Jeg prøvede Saras vidunderlige ANTI-STRESS behandling som jeg, helt tilfældigt, læste om i et blad. Den fine klinik og Saras energi skaber en perfekt ramme for behandling. Jeg oplevede, at mit overbelastede system, efter et længere stress forløb, blev nulstillet – en helt fantastisk følelse under og efter behandlingen. Af hjertet tak vi ses igen.

Ditte, 43 år

 

Dagen efter behandlingen vågnede med meget lidt svimmelhed og havde et overskud jeg ikke har haft længe. Føler jeg kan styre min svimmelhed meget bedre nu. To dage efter behandlingen var det som om at mine spændinger i kroppen løsnede sig. Føler heller ikke det samme tankemylder. Det har virkeligt været en effektiv behandling. Tak Sara.

Signe, 36 år