Jordell Holistisk skønhed 🌸 Naturlig smuk 🌸

Naturlig skønhedsbehandling af ansigt, hals og nakke 💚
En Sara Jordell signaturbehandling

Behandlingen findes nu i 2 længder: 65 minutter (lidt af det hele) eller 90 minutter (god tid til at gå i dybden) 

Jordell Holistisk skønhed tilpasses det individuelle behov. Behandlingen er til dig der gerne vil den holistiske tilgang. Som fantastisk selvforkælelse og hvis du har ubalancer i din hud af enhver slags, træt hud, og/eller mange spændinger. Hvis du ønsker ekstra fokus på naturlig ansigtsløft, nævn da blot dette, så tryller jeg med de gode lifting teknikker.

Behandlingen indledes efter en afslappende putning, med massage-afrens, mild damp og 100% veganske og organiske Abloom Slow skincare produkter. Blødgørende peelingmaske forbereder huden. En blid udrensning af hud og krop med lymfedrænage. Kærlig nakke omsorg med Kranio-Sakral terapi. Ansigtszoneterapi giver din hud smuk glød og balance til organer og hormonsystem og andre kropsystemer – indefra og ud. Hele kombinationen er super effektiv, hvis du har ubalancer i din hud af enhver slags. Fx. uren hud, akne, rosacea, udslæt, rødme og sensitiv hud.

Genopbyggende kvalitetsolier og produkter, giver huden ny næring og den optimale fugtbalance.

Hvis du har sprunget grundig hudpleje over lidt for længe, ønsker ekstra naturlig glød, en hud med et sundere og yngre udtryk eller har du ubalancer i huden, kan du med fordel booke JORDELL SKØNHEDS FORLØB

Hvad kan du forvente efter en behandling? LÆS MERE HER

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL EN BÆREDYGTIG GRØN BEHANDLING Book din tid her 💚

Varighed: 65 min.
Pris: kr. 975

Eller:

Varighed: 90 min.
Pris: kr. 1450

Du kan også vælge Green Peel fresh-up booster🌱 til 1050,- læs mere under Green Peel®

VIL DU VIDE MERE OM MINE BEHANDLINGSFORMER?:
Læs INFO OM LYMFEDRÆNAGE HER