Anbefalinger fra tidligere deltagere

– et meget inspirerende og givende forløb, en fantastisk uddannelse!

 

VIKTORIA SOMMERWAI – UDDANNET PÅ 2018/2019 FORLØBET:

Jeg er så taknemmelig over alt det Sara har vist mig, og at hun som underviser og mentor har kunne lære mig, at skabe en givende og afstressende behandling for andre. Samtidig har jeg mærket min sjæl åbne sig i tillid, det ER en stor rejse ind i sig selv at turde åbne op. Den allerstørste gave i uddannelsen, har været at finde ind til mig selv. Jeg har endelig efter 40 år fundet kærligheden til mig selv og til livet. Roen og lysten til at være i ét med mig selv. Jeg kan nu lide at mærke, føle og bare være, før stoppede jeg ikke op, og brugte tid eller energi på dette. Denne tilstand kan ikke beskrives med ord, men man forstår hvad jeg mener, fuldt ud, når man er der.

 

TRINE PORRET RANDAHL LARSEN – UDDANNET PÅ 2018/2019 FORLØBET:

Indtil videre har uddannelsen været luksusfyldt! Tid til spørgsmål og vejledning i undervisningen og i Facebook-gruppen, det er nærmest som at være i mesterlære. Allerede nu har jeg prøvet at opleve flow når jeg behandler. Sara er grundig, og meget dygtig til at formidle og undervise! Og vores fællesskab i gruppen er meget støttende.

 

FULVIA KRYGER – UDDANNET PÅ 2017/2018 FORLØBET:

Er du klar til at udvikle dig selv, dine teknikker og dit brand, så kan jeg virkelig anbefale Saras uddannelse til Energibehandler. Når jeg fortæller min historie, siger jeg altid præcis, hvordan min rejse startede: ”Jeg besluttede mig for at skabe et magisk behandlingskoncept, og derfor kontaktede jeg Danmarks bedste behandler, og spurgte om hun ville lære mig op”. Jeg tog et møde med Sara, og hun sagde ja til samarbejdet. På det tidspunkt, vidste jeg, at hun var Danmarks bedste holistiske behandler, men jeg vidste endnu ikke, HVOR heldig jeg var, over at få hende som mentor. Det gør jeg nu. Jeg er simpelthen så utrolig privilegeret og heldig. Og det går mere og mere op for mig, for hver gang jeg bliver bedre til de ting jeg har lært på Energibehandler uddannelsen. For de ting giver mine klienter så meget værdi og mening.

 

ÅSA OLOFSSON – UDDANNET PÅ 2017/2018 FORLØBET:

Jeg tog uddannelsen som Energibehandler hos Sara, for at få ny inspiration til mit daglige arbejde, men uddannelsen har givet mig så meget mere end det. Den har på mange måder, givet mig et frisk syn på tilværelsen og livet. Det har været utroligt inspirerende og givende, og efter hvert modul har jeg siddet med en følelse af, at jeg gerne vil vide mere og gå endnu dybere ind i emnerne. Sara er en utrolig dygtig underviser, med store evner for at lære fra sig. Og så er stemningen hos Sara fantastisk, man forsvinder helt væk fra hverdagen, når man er på besøg i Saras verden. Tusind tak søde Sara!!