Udtalelser om Saras Energibehandling

”Efter en traumatisk fødsel, var mit nervesystem på konstant overarbejde – jeg var stresset og følte mig utilstrækkelig i mit moderskab. Min krop reagerede kraftigt på min datters gråd, så jeg gjorde alt for at undgå, at hun skulle blive ked af det, hvilket ofte resulterede i at jeg gik på kompromis med mig selv. Ikke nok med det, har min datter altid har haft søvnproblemer og jeg havde derfor ikke sovet 2 sammenhængende timer i 10 måneder. Så jeg var mildest talt fuldstændig færdig, da jeg kom til Sara første gang. Sara tog mig kærligt i sine hænder med både samtale og hendes varme og blide healing/tryk. Hendes nærvær, omsorg og oprigtighed, gjorde at min krop kunne arbejde med, og hendes ”magiske” hænder fik 10 måneders ”spændinger” til at forsvinde. Min krop blev undervejs fyldt af varme strømninger, den blev tung og herefter fri. Mine følelser fik frit spil og kunne herefter slippes. Jeg gik derfra glad, lettet og lettere, med fornyet energi, og uden den uro, som min krop (og sind) havde været fyldt op med siden min datters fødsel. Min første behandling hos Sara har været vendepunktet for min efterfødselsreaktion. Jeg er atter blevet i stand til at grine. Jeg kan klare, at min datter græder uden at alt i mig ryster og jeg går i panik, og jeg kan først nu rigtigt mærke, hvor meget jeg elsker min datter og glædes over hende. Det bedste jeg har gjort for mig selv og min familie var at booke en tid hos Sara – tak for dig.”

Pernille – Jordemoder fra Kbh

 

“Efter at være blevet healet af Sara i to omgange anbefaler jeg hende varmt. Mine kroniske smerter havde stået på i flere år, da jeg kom til Sara. Hun lindrede øjeblikkeligt smerterne i en grad, så de næsten var forsvundet allerede efter første behandling. Saras behagelige væsen og samtale om det, hun oplever i forbindelse med behandlingen, gør det til en meget fin, helende og helbredende oplevelse at være hos hende.”

Sanne, 44 år