Om lymfedrænage hos Sara

Dit lymfesystem sørger for at dræne din krop for overflødig væske og fjerne affaldsstoffer. Lymfe er Latin og betyder “klart vand” Lymfesystemet ligner visuelt et spindelvæv, og består af tynde årer (lymfekar) samt lymfeknuder, der transporterer den overskydende lymfevæske fra væv og organer tilbage til blodet. Lymfesystemet er en essentiel del af dit immunforsvar, og her de mange hvide blodlegemer findes, der bekæmper infektioner forårsaget af virus og bakterier.

Siddestillende arbejde og stress påvirker lymfen. Der skal bevægelse til, for at lymfen flyder helt frit.

Da huden er vores største organ kommer den nemt på overarbejde mht at udrense affaldsstoffer sammen med organer som nyrer, lever, milt og tarme som også bliver belastet. Derfor jo mere frit lymfen flyder jo mindre skal huden belastes, samt de øvrige udrensningsorganer.

Mod akne og uren hud: Manuel lymfedrænage er et anerkendt redskab til at fjerne affaldsstoffer fra cellerne, så at disse affaldsstoffer langt mindre kommer ud igennem din hud, som er tilfældet ved akne og uren hud.

Det er også yderst effektivt mod væskeophobninger, fx under øjnene også kaldet “puffy eyes”. Jeg kombinerer det altid med vævsopstrammende løft i mine behandlinger, så at huden opstrammes og bliver fastere når vi kommer af med væsken.

Lymfen arbejder meget tæt sammen med vores nervesystem, så det er et rigtig effektivt redskab mod stress, uro og bekymringer. Lymfedrænage styrker også vores immunforsvar og er det kropssystem der står for udrensning (detox) generelt, og bl.a. derfor hjælper Lymfedrænage også på alle former for fordøjelsesproblemer.

Lymfedrænagen blev udviklet til at aktivere lymfesystemets kredsløb i 1930’erne af den Danske læge Emil Vodder. Jeg blev selv uddannet i lymfedrænage af ansigt og bryst, tilbage i 2001 og 2003, efter den Originale Emil Vodder metode, og har siden taget diverse andre kurser, for at holde mig opdateret. Jeg kobler altid min meridian viden og min viden om ansigtszoner ind i mit holistiske arbejde med lymfedrænagen, så jeg kan hjælpe dig på et endnu dybere plan, og altid guidet af mine intuitive hænder.

Hvad kan du bruge ansigts lymfedrænage til?
  • Udrensning (detox)
  • Immunforsvarsbooster
  • Akne og uren hud
  • Væskeophobninger (fx puffy eyes)
  • Fordøjelsesproblemer
  • Stress, uro, overbekymring
  • Graviditetsgener/uro
  • Søvnbesvær

Hvis du har større problematikker, anbefales 3-6 gange i et forløb ca. hver 14 dag. Hvis du har akne eller fordøjelsesproblemer, skal vi også omkring din livsstil og vaner. Skriv til mig på mail@sarajordell.dk og jeg vil hjælpe dig til at bestille det rette behandlingsforløb.