Green Peel® Classic – forny din hud (maksimum styrke med størst resultat)

Green Peel® behandlingerne findes i 3 styrker til ansigtet: 


Green Peel® Classic – forny din hud (maksimum styrke med størst resultat)

Forny din hud på kun 5 dage – uden skadelige bivirkninger
Ren urtebehandling – helt fri for syre, kemiske og skadelige ingredienser.

Kan mindske eller fjerne:

 • ar og uregelmæssigheder i huden
 • pigmentering og graviditetsskjolder
 • rynker og slap hud
 • linier og tørhed
 • akne, bumser og tilstopninger
 • grov hud
 • åbne porer

Hvilke hudtilstande er Green Peel® velegnet til: (spørg hvis du er i tvivl)

 • grov, storporet og uren hud
 • moden og tør hud
 • sensitiv hud (da denne peeling er uden syre)
 • normal hud der trænger til et opfriskende kick.

Om Green Peel® Classic: Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse og aktiverer hudens eget stofskifte: På kun 5 dage vil din hud fornyes.

Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
På 5-7. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.

Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.

Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.

Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og du vil kort herefter opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en hel del fra person til person. Det mest almindelige er at størstedelen af afskalningen tager ca. 2-3 dage. Nogen får ikke en synlig afskalning. Men resultatet udebliver aldrig.

Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en flot glød, mere ensartet teint, færre linier, og en jævn hudoverflade.

Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I de næste 6-8 uger efter skal du undgå direkte sollys i ansigtet og bruge høj solfaktor, plus evt. hat/kasket hvis du er i solen. Tænk på det som en ny baby hud. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

Green Peel® Classic (inkl. lymfedrænage) 75 min.
Efterbehandling (inkl. lymfedrænage)
(udføres 5-6 dage efter behandlingen): 60 min.

Samlet pris pr. behandling inkl. efterbehandling:

GREEN PEEL® FORLØB💚 Køb 3 behandlinger og spar 1200,- Skal bruges indenfor 5 måneder. Ratebetaling ved 1. og 2. behandling er muligt. Samlet pris 6.000,-

2.400  kr.
Plus tilkøb af specielle hjemmeplejeprodukter, der hjælper din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen. Prisen for de obligatoriske produkter til efterpleje varierer efter størrelse, men til en behandling kan du købe et Classic sæt med alt du skal bruge for kun 535,- hvis du skal have flere behandlinger er der besparelse ved at købe de store størrelser. 

Bruger du produkter med syre, fx. frugtsyre (acid) Salicylsyre, eller A-vitaminsyre (inkl. retinol) så STOP helt mindst 2-4 uger før en behandling (afhængig af styrken) skriv gerne til mig, hvis du er i tvivl.
Jeg anbefaler at tage minimum 2 sammenhængende behandlinger for et dybere resultat.
Størst effekt får du med ca. 4-6 uger imellem behandlingerne.


VIGTIG info om Green Peel® Classic
(Både i forhold til planlægning af behandling og din egen efterbehandling hjemme)

De første 5-6 dage efter behandlingen: (indtil vi ses til efterbehandling)

 • Du skal bruge følgende hjemmepleje hver dag indtil vi ses til din Green Peel® efterbehandling på klinikken: Herbal Care Lotion på vat, 2-3 x dagligt (ikke gnubbe hårdt, men forsigtigt aftørre og rense og fugte huden). Den anbefalede creme (enten Special Care Creme eller Special Regulating Creme) blandet med knap samme mængde af den farvede creme (Blemish Balm) disse 2 cremer, bladet sammen, bruges ca. 5 gange dagligt eller hver gang du er begyndende tør, INDTIL du begynder at afskalle let, så kan du trappe ned til ca. 3 gange dagligt, stadig er pejlemærket at smøre hver gang du er begyndende tør. Dette vil være individuelt. Så husk at mærke efter. Husk også, at tage alle dine efterpleje produkter og vat med dig på job mm.
 • Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat (du må gerne tage brusebad fra halsen og ned). Tænk på at du som bonus ved at undgå vand, danner mere kollagen, som gør din hud stærkere og fastere.💚 Du bruger i stedet for vand, den specielle urtelotion til at rense med.  Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.
 • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga og små træningsøvelser er fint.
 • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.
 • Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at lægge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel® Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel® efterbehandling 5-6 dage efter.

6-8 uger efter behandlingen:

 • Du må naturligvis gerne være udenfor, men det er vigtigt at du undgår at få direkte sollys i ansigtet i 6-8 uger efter din behandling. Du skal i den periode bruge plejende ansigtscreme med høj solfaktor for at skåne din nye fine hud. Cremen skal være uden syntetisk parfume, mineralsk olie, parabener og syre, jeg har veganske produkter på klinikken som jeg anbefaler. Jeg anbefaler også at du bruger kasket, bucket hat eller lignende når du er ude.

For et ekstra god resultat:

 • Spis gerne følgende gode kosttilskud fra en helsekost: Multivitamin-mineral tilskud, ekstra C-vitamin til at genopbygge celler og væv, samt ekstra E-vitamin i en kortere periode hvis du får behandlet ar. Overvej også en af de gode støttende eller udrensende teer fra Susanne Melchiorsen som jeg har på hylden, der går ind på de forskellige organer og kropssystemer.

GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL DIN NYE HUD Book din tid her 💚

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Send en mail med din forespørgsel og hvilket resultat du ønsker dig, vedhæft billeder af din hud, forfra og fra siderne, så jeg kan guide dig i om Green Peel kan hjælpe din hud.

VIGTIGT! Læs altid “VIGITG info om Green Peel behandlingen® ” ovenfor, før du bestiller“Efter mange års tilløb tog jeg mig endelig sammen til at forkæle mig selv med en Green Peel Classic hos Sara. Fem år med bl.a. to barsler og to længerevarende perioder med stress havde sat sine spor, også i ansigtet. Jeg trængte til at få renset alle de dårlige oplevelser væk, og jeg blev ikke skuffet. Under den konkrete peeling følte jeg nærmest, at jeg blev solskoldet, så meget brændte det i mine kinder og resten af ansigtet, peelingen satte for alvor gang i blodcirkulation og udrensning. Men jeg så faktisk helt ok ud bagefter. De første dage efter behandlingen føltes det som om, jeg brændte mig på milde brændenælder på kinden, hver gang jeg rørte dem. Men det fortog sig hurtigt. Resultatet her en måneds tid efter er stadig fantastisk. Mine porrer er blevet mindre i næse- og kindområdet, min ansigtshud føles mere fast, og den er også blevet klarere og mere ensartet at se på, hvilket flere venner og veninder også har bemærket helt af sig selv. Det er absolut ikke sidste gang, jeg prøver en Green Peel.”

Christina, 42 år