Anbefaling af Green Peel® behandlinger hos Sara 💚

Green Peel® behandling hos Sara Jordell er en fantastisk behandling, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har fået Green Peel® 2 gange og det er en fornøjelse at se hudens proces i de 5-7 dage fra første behandling til efterbehandlingen. Efter dagene med afskalningen føles min hud så blød, har den smukkeste glød samtidig med mine acne ar og fine linjer er blevet tydeligt reduceret. Udover at behandlingen er effektiv, så er det altid ren velvære at være til en behandling hos Sara, både for kroppen, men også for sjælen.

Stine, 31 år

 

Green Peel gør en kæmpe forskel for mig. Jeg bruger ikke længere dybderensende ansigtsbehandlinger, da Green Peel® giver mig en langt bedre følelse af fornyelse af huden, i en for mig mere naturlig og skånsom form. Og så er det jo bare en ekstra bonus at det foregår under Saras kyndige hænder og at jeg samtidig får en behandling tilrettet netop mig. Når jeg kigger mig i spejlet efter en Green Peel®, er små linjer formindsket og huden har en helt igennem fantastisk glød som jeg aldrig har oplevet ved andre behandlinger. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Green Peel® og især hvis det foregår hos Sara.

Sara, 44 år