Om Healing

Healing på klinikken i Valby

Velkommen til :-) Jeg går meget op i at sprede god energi, så du føler dig tryg og velkommen i min hyggelige klinik i hjertet af Valby. Vi tager udgangspunkt i dig – hvor du er i dit liv lige nu, hvad du har brug for at hele op, give slip på, og forandre.

Mit navn er Sara Jordell og har en 2-årig uddannelse fra Kosmos Healerskole med bestået certifikat, i 12 forskellige healingsformer, samt en lang række af andre holistiske uddannelser. Jeg kombinerer Healing med Coaching og udrensende energiarbejde, og støtter kroppen individuelt, der hvor den har behov for genopbygning. Dette i form af blid og kærlig berøring med akupressur, meridianarbejde, ansigtszoneterapi, kranio-sakralterapi, og behandling af dit bindevæv (som rummer traumer, smerter og stresstilstande)

Hvad er Healing?
Healing er en tilførsel af energi til dig. Energien målrettes til den problematik vi snakker ind til at løse i din krop/psyke.

Udover min viden om energi, bruger jeg også min viden om kroppens og psykens sammenhænge.
Under Healingen modtager jeg nogengange billeder og beskeder, som vil være hjælpende og guidende for dig.

Hvordan opleves det at modtage Healing?
Mange oplever Healing som en dejlig form for afspænding, og mærker den blide berøring som dybdegående forandring.
Imens energien tilføres, kan krop og sind genoplades og genopbygges, og det giver indre ro. Ro til sindet, ro til at slippe tankermylder – mærke dig selv i kroppen, lige nu og her! Du kan opleve en dejlig indre stilhed, som kan minde om tilstanden mellem søvn og vågen. Meget afslappende og behageligt. Alle kan have gavn af Healing!

Hvad kan healing bruges til?
Healing har stor effekt på stress, traumer, depression, tristhed, sorg, vrede, skyldfølelse, angst, chok, ikke-gavnlig sensitivitet og andre følelsesmæssige og mentale ubalancer. Også stor effekt på kroniske smerter, mavesmerter, mavesår, hovedpine og migræne. Og alt det vi i dag populært kalder livsstilssygdomme, såsom: overvægt, overspisning, anoreksi, kræft (også godt efter et cancer forløb) og ved alle inflammation og betændelsestilstande i kroppen. Healing har ligeledes god effekt på autoimmune sygdomme som fx. leddegigt, psoriasis, inflammatiorisk tarmbetændelse som Colitis Ulcerosa og Morbus Crohn. Du er velkommen til at skrive en mail til mig på mail@sarajordell.dk og spørge ind til mine erfaringer med hensyn til, om min behandlingsform kan hjælpe dig til bedring af netop din sygdom eller problematik. Jeg oplever ofte at mine klienter kan nedtrappe deres medicin, og dermed komme fri af gener fra mange bivirkninger.

Da jeg også er uddannet Holistisk kosmetolog og Sundhedskonsulent, kan du komme hele vejen rundt om dit helbred i mine behandlinger. Hvis du lider af hudsygdommen rosacea, eller akne, har eksem, allergi, og fødevare intolerance kan Healing og Coaching også hjælpe dig på vej.

Hvad skal du være indstillet på ved et forløb?
Du skal være villig til at forandre dine vaner, fx kost, livsstil og kigge ind i dig selv. Du vil typisk få vejledning i selvbehandling som du skal regne med at afsætte tid til 5-15 min daglig. Det kan være afspændingsøvelser, vejrtrækningsøvelser, tryk på akupressurpunkter, eller visualiseringsøvelser. Du skal regne med at komme til behandling mindst 3 gange. Især hvis dit problem er fysisk.

Nyttig viden om nervesystemet og behandling med overførsel af energi
Healing og energiarbejde aktiverer kroppens parasympatiske nervesystem – som aktiverer kroppens egen naturlige helings-proces.

De to nervesystemer, der styrer kroppens funktioner er det sympatiske og det parasympatiske nervesystem. Det sympatiske er det nervesystem, der igangsættes af kroppen, når en truende situation nærmer sig. Det forbereder kroppen på enten at kæmpe, eller flygte fra faren. Det bliver alt for ofte aktiveret i kraft af vores travle, stressede, vestlige livsstil.

Derimod fungerer det parasympatiske nervesystem som kroppens genopbygningssystem. Det finder ud af hvad der mangler i kroppen, og hvad der skal genopbygges og heles op. Når vi ingenting laver og er afslappet, dominerer det parasympatiske nervesystem, og også når vi mediterer, og under afspænding, healing og behandling med energitilførsel.