VIGTIG info om Green Peel behandlingerne – læs før du booker 💚

Den naturlige, originale GREEN PEEL® urte peeling har været en verdensomspændende succes i mere end 60 år og tilbydes kun af certificerede behandlere, selvom behandlingen er baseret på naturlige ingredienser er det dog vigtigt at læse disse anbefalinger for at din behandling bliver en succes 🌸. 


VIGTIG info om Green Peel® Classic
(Både i forhold til planlægning af behandling og din egen efterbehandling hjemme)

  • Det anbefales altid at tage minimum 2 sammenhængende behandlinger, for dybere resultat, og størst resultat får du med 4-6 uger imellem.
  • Du må ikke få vand på det behandlede hudområde i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen og dermed også dit resultat. Du bruger i stedet for vand, din anbefalede hjemmepleje, med en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter, hvis du vil være sikker på resultatet.
  • Undgå at få direkte sollys på din hud. Det anbefales at bruge en plejende dagcreme med solbeskyttelse fra Dr. Christine Schrammek i 6-8 uger efter behandlingen for at skåne din nye fine hud.
  • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga, og små træningsøvelser hjemme er fint.
  • Spis gerne følgende gode kosttilskud fra en helsekost: multivitamin-mineral tilskud, ekstra C-vitamin til at genopbygge celler og væv, samt ekstra E-vitamin i en kortere periode hvis du får behandlet ar. Overvej også en af de gode støttende eller udrensende teer fra Susanne Melchiorsen som jeg har på hylden, der går ind på de forskellige organer og kropssystemer.
  • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.
  • Du kan godt gå på arbejde mens huden afskaller, men nogle kan bedst lide at ligge afskalningsdagene i weekenden. De fleste skaller på dag 3-5. Hvis du skal skalle i weekenden, skal du bestille tid til Green Peel Classic en onsdag eller torsdag, og husk også at bestille Green Peel efterbehandling 5-6 dage efter.
  • Du må ikke få vand i dit ansigt i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen, og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.
  • Du skal bruge følgende hjemmepleje hver dag indtil vi ses til din Green Peel® Efterbehandling på klinikken: Herbal Care Lotion på vat, 3 x dagligt (ikke gnubbe men forsigtigt rense og fugte huden)
  • Den anbefalede creme (enten Special Care Creme eller Special Regulating Creme, blandet med knap samme mængde af den farvede creme (Blemish Balm) disse 2 cremer, bladet sammen, bruges 5-8 gange dagligt hver gang du er begyndende tør, INDTIL du begynder at afskalle let, så kan du trappe ned til ca. 3-4 gange dagligt, stadig er pejlemærket at smøre hver gang du er begyndende tør. Dette vil være individuelt. Så husk at mærke efter. Og husk at tage alle dine efterpleje produkter og vat med dig på job mm.

LÆS MERE OM Green Peel® Classic


VIGITG info om Green Peel® Energy:
Efter peelingen – afhængig af hudens tilstand – vil der være let rødme og muligvis en let stikkende/snurrende fornemmelse. På grund af den aktiverede cirkulation kan der for nogle være en lille afskalning/afnulring af huden, i løbet af de næste få dage.

De næste 4 uger bør du undgå direkte sollys.

Det er ikke et krav at købe hjemmeplejeprodukter til Green Peel Energy, men hvis din hud er meget tør, følsom, eller du har akne,  vil jeg anbefale dig hvordan du kan pleje den ekstra, for at få et fuldendt resultat.

LÆS MERE OM Green Peel® Energy


VIGITG info om Green Peel® Fresh-up:
Her afskaller huden slet ikke, men får den FLOTTESTE glød og ser dejlig opfrisket ud. Resultatet af gløden er størst dagene efter peelingen, og holder ca. 1 uge. Udover gløden vil du have glæde af en glattere hudoverflade som et længerevarende resultat.

LÆS MERE OM Green Peel® Fresh-up


GOD FORNØJELSE OG GLÆD DIG TIL DIN NYE HUD Book din tid her 💚

Er du i tvivl om hvilken Green Peel styrke du skal vælge? Send en mail med din forespørgsel og hvilket resultat du ønsker dig, vedhæft billeder af din hud, forfra og fra siderne, så jeg kan guide dig i om Green Peel kan hjælpe din hud.