Luksus behandling til gravide og som efterfødselstreat – med Rudolph Care – 120 min.

2 timers Luksus behandling til gravide og som efterfødselstreat – med Rudolph Care.

En yderst omsorgsfuld og nærværende luksusbehandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Oxytocin stimulerende massage, og masser af ro til dit nervesystem og dine følelser. Indebærer også skøn og dybdevirkende velvære fra ansigtszoneterapi, blid akupressur, kranio-sakral terapi og bindevævsmassage. Behandlingen går i dybden med at fjerne spændinger og stress, også i kæbeområdet som er et vigtigt område at afspænde op til fødslen, for at hjælpe en naturlig fødsel bedre på vej.

Der er stor fokus på oxytocin stimulering i behandlingen – da hormonet oxytocin frigiver en følelse af lykke, glæde, taknemmelighed, ro og veltilpashed. Hvis du er gravid giver det også muligheden for en mere vellykket naturlig fødsel.

Oxytocin aktiveres bl.a ved at sænke tempoet i behandlingsteknikkerne, og lange kærlige strygninger, der giver øjeblikkelig ro. Vi danner mere ocytocin under graviditet og amning. men stress sænker oxytocin dannelsen og derfor kan udfordringer i graviditeten eller efter fødslen fx med afbrudt nattesøvn, øge stress niveauet en hel del, og sænke ocytocin dannelsen.

Behandlingen føles for dig som en dybdeafspændende nærværende berøring af ansigt, hovedbund, bryst, nakke, hals, skuldre, arme, og din gravide mave – hvis du ønsker det :-)

Rudolph Cares certificerede økologiske og naturlige olier og cremer vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.

Kombinationen af ingrediensernes høje kvalitet og behandlings effektivitet, vil give dig en oplevelse af øjeblikkelig virkning, som kan mærkes – også på længere sigt.

Obs: alle Rudolph Cares duftnoter er nøje udvalgte ikke-allergifremkalende duftstoffer (se evt. EU´s liste over allergifremkalende stoffer)

Giv gerne dig selv noget tid og rum efter behandlingen til at omsætte og rumme det hele, da oplevelsen er stor.

Behandlingen er testet og godkendt hos mig, af den dygtige og anerkendte privatjordemoder Anne Ruby 💚

Varighed: 120 min.
Pris: 1.795 kr.


“Jeg har to gange fået gravidbehandling af Sara, både før og efter termin, og begge gange har hun med sin nænsomme, grundige og kyndige behandling sendt mig i himlen. Det er en hel unik varme og energi, som hun med sine tryk og berøring giver til en ekstra tynget krop, og jeg er gået derfra med en lettere og mere veltilpas krop og sjæl. Jeg kan derfor varmt anbefale gravidbehandlingen hos hende, og glæder mig til andre behandlinger i fremtiden.”

Maria, 36 år