Jordell Ro & Balance healing – 75 minutter

Bemærk: hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig, vil jeg anbefale 120 minutter. Desuden er 120 minutter et godt valg som førstegangs-behandling.

Forkæl dig selv i en travl hverdag, med Ro & Balance healing til krop og sjæl.

Healing kan hjælpe dig med at sætte følelser der fylder fri, i din krop og i dit sind. Du ER faktisk ikke din følelser. De er “bare” en energi der kommer og går. Men kan fylde rigtig meget, og derved styre os rigtig meget i en bestemt retning eller mønster. Derfor er det super gavnligt at sætte de følelser fri, som ikke tjener dig. Hvis du går rundt med en form for stress, træthed, udmattelse eller noget der fylder negativt, kan denne healende behandling hjælpe din krop til at give slip, og gøre plads til ny indre positivitet, balance og indre ro.

I behandlingen kombineres flere af mine redskaber, såsom: blid og kærlig healing, afspænding, spirituel vejledning, udrensende og støttende energiarbejde, ansigtszoneterapi, kranio-sakral terapi, effektive ”give slip punkter” strygninger af kroppens energisystem, akupressur og blid behandling af dit bindevæv (som rummer traumer, smerter og stresstilstande).

En kærlig, dybdegående og individuel behandling. Her kan du tage alle emner op som du tumler med, måske noget du ikke føler du får noget brugbart ud af at snakke med omgangskredsen om. I behandlingen, tuner vi sammen ind i din energi, og jeg guider dig derhen hvor du kan mærke dig selv, og din egen essens.

Forestil dig, at du har en vis mængde af energi på lager, hver eneste dag og hvis du bruger den forkert går du i minus, og igen i minus den næste dag, næste uge, næste måned, næste år osv. Til sidst vil din krop enten vibrere smerte, sygdom eller andre wake-up calls, for at prøve at vække din bevidsthed. Kroppen snakker hele tiden til os. Spørgsmålet er om du lytter, mærker og forstår din krops sprog?

Jeg starter med en lille personlig snak med dig, hvor sammen mærker det du har brug for healingshjælp til, i mens jeg åbner kroppens energisystem op med tryk og stræk på fødder og tæer, uden på lagnet, (så du behøves ikke tænke på hvordan dine fødder ser ud:)

Du ligger på et dejligt varmetæppe, (efterår og vinter) svøbt ind i en dejlig dyne, med meget stille musik. Når vi har talt lidt, vil jeg nu guide dig ind i en behagelig meditativ tilstand, hvor du får mærket hele dig, din krop og åndedræt vil flyde sammen i en behagelig tilstand, hvor du får åbnet kraftigt op for at mærke dig selv. Tillade at mærke dine følelser. Hvad end der kommer, er jeg der til at støtte dig og guide dig igennem dine følelser. Og for nogen er det nok, at tillade at blive træt og være i roen, mens kroppen arbejder.

Jeg behandler dig herefter i stilhed – jo mindre du selv har lyst til at afbryde den. Så du får ro til at mærke indad.

  • Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde.
  • Energiarbejde åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed for at mærke dig selv, i indre ro og harmoni.
  • Blokeret energi er grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom.
  • Ro & Balance healing kan være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.
  • Afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi i kroppens energisystem, så der kommer nyt flow!
  • En individuel behandling, hvor vi tager udgangspunkt i dig, og hvor du har brug for at skabe forandring eller ro i dit liv.

Efter en Ro & Balance healing beskriver mange at mærke en stor indre ro, frihed, bedre kropskontakt, friere åndedræt med ny plads. Mere mod på livet, brugbare indsigter og en dejlig åbning af hjertet. ?

Det er normalt at blive træt på en afslappet måde i timerne efter, fordi både din fysiske krop og dit sind renser ud.

Jeg anbefaler derfor altid at du har lidt tid til at hvile sig bagefter. Du er stadig i behandling i mindst nogle timer efter du har fysisk forladt min briks. Jo mere du kan lytte til din krop her, jo bedre for dit resultat :-) Masser af vand, hvile, og frisk luft fx. en stille gåtur er givende. ?

 

Varighed: 1 x 75 min.
Pris: 1200 kr.

 

Læs mere om Ro & Balance healing og få endnu mere indsigt i hvad behandlingsformen kan gøre, og hvilke symptomer/sygdomme der kan afhjælpes.