Om Saras workshops

“Det var en lærerig dag blandt fremmede, men som faktisk slet ikke føltes så fremmed – en SÅ fin energi blandt os – jeg følte og mærkede – roligt guidet af Sara´s varme og euntisiatiske stemme – og jeg reflekterede når der var ophold mellem øvelserne … Jeg ved ikke præcis hvornår roen indfandt sig, men det var tidligt på dagen – der faldt pludselig en dyb og inderlig ro over mig, og som om der pludselig var plads til mig inden i mig selv!
Jeg kunne holde mit blik roligt og fast (har ellers tendens til at flakken og føle indre uro ofte) Min krop gav slip – stivheden i nakken forsvandt! Så utroligt at opleve – at det kroppen og sindet havde brug for var at blive passet lidt på, at få noget reel opmærksomhed… Jeg har lukket øjenene mange gange siden den dag og fundet derhen igen :-)
Jeg vil på det varmeste anbefale det til alle! Balsam for både krop sjæl og ikke mindst hjertet !”

Christine, København

 

 

“Det var en kæmpe fornøjelse at deltage i din Workshop. Dit nærvær, kærlighed, ro og varme gjorde at vi som gruppe lynhurtigt fandt hinanden og følte stor tillid til at åbne os og være frie og åbne. Jeg kommer helt sikkert igen ???.
Kære Sara, du er fantastisk.”

Kærlig hilsen fra Lone, Odense

 

 

“I påsken deltog jeg i Sara’s workshop. Vi fik gennem dagen en meget fin synergi, gennem Saras formidable vejledning. Hun har en enestående evne til at mærke os på vores individuelle plan, og skabe et rum for, at vi hver især kan udvikle os individuelt – sammen. Det var rigtig fint for mig, at øvelserne var sammensat på en måde, som ikke forcerede fysisk og mental afslapning, men hvor det bare kom naturligt og gradvist (og ikke “på kommando” som man ellers kan komme ud for ved andre lign. arrangementer, diverse yogatimer mm.).

Det bedste er, at vi har fået god instruktion i at lave øvelserne selv – hvilket fungerer SÅ godt for mig, når jeg bare lige kan tage 5 minutter og groundes igen, ved at mærke efter i min egen energi. Så gør noget “langtids-godt” for dig selv, og oplev Saras fantastiske workshop.”

Vibeke, København