Green Peel® Kropsbehandling mod ar, kejsersnit-ar, slapt væv, og strækmærker

Se TV udsendelse om Sara Jordell og Green Peel behandling HER:

 

Green Peel® Classic – Renew your skin

En Green Peel® er en fornyelse af din hud, som går helt ned i dit bindevæv og arbejder. Effekten fra Green Peel® urterne, hjælper huden til at trække sig sammen, hermed opstramme slapt væv og knudret arvæv, så som ar efter uren hud, akne, og andre slags ar, også operationsar, og kejsersnitar. Er du usikker på om jeg kan hjælpe dig med at mindske dit ar, eller slapt væv så send mig en mail med et billede på mail@sarajordell.dk

 

Hvad skal jeg vide om Green Peel® ?

  • Stimulerer effektivt hudens cellefornyelse: På kun 6-8 dage vil din hud fornyes.
  • Når der speedes op for celledelingen fornyes huden, og den regenererer sig selv indefra.
   På 9-10. dagen kommer du til en efterbehandling, og herefter kan du nu helt se og nyde resultatet af din Green Peel® behandling.
  • Green Peel® er en yderst effektivt kombination af naturlige ingredienser og er rig på: Alger, mineraler, enzymer og vitaminer.
  • Green Peel® er dermatologisk testet og udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale i allergi og aldring af huden.
  • Din hud vil lige efter behandlingen blive kortvarigt rød og varm, og føles lidt stikkende som efter en solskoldning. Dette aftager hurtigt og på ca. 5-7 dagen vil du opleve en let til moderat afskalning på din hudoverflade. Afskalningens omfang og varighed kan variere en del fra person til person. Det mest almindelige er at størstedelen af afskalningen tager ca. 2-3 dage.
  • Efter afskalningen og efterbehandlingen er din hud fornyet med en mere ensartet jævn hudoverflade, og en flottere farve/glød fra den nye hud.
  • Nyd din nye hud, og pas nu rigtig godt på den! I mindst 6-8 uger efter skal du undgå solen helt og bruge høj solfaktor. Tænk på det som en ny baby hud.. Den skal lige vænne sig langsomt til ydre faktorer, og derfor beskyttes ekstra godt!

 

Efter 1 Green Peel® Classic, udført af Sara Jordell              Kejsersnitar, efter 1 Green Peel® Classic, udført af Sara Jordell

Green Peel FRA priser på kroppen:

Pris afhænger af størrelsen på det hudområde som skal behandles.

Spørg derfor gerne for din individuelle pris, og send meget gerne et billede med, af området du ønsker at få behandlet på mail@sarajordell.dk

Mave: Fra 1.900  kr.
 Overarme, øvre ryg, bryst og lændeområde
 kan også behandles med succes.
Hofter + mave: Fra 2.500 kr.

 

VIGTIG info om Green Peel behandlingen:

  • Du skal oveni behandlingens pris, have virksomme hjemmeplejeprodukter med dig, der hjælper
   din hud til at opnå et sikkert resultat med alt hvad din hud behøver til fornyelsesprocessen. 
  • Prisen for de 3 stk. obligatoriske hjemmeplejeprodukter er kr. 970,- Bemærk dog at der er til flere behandlinger, så hvis du skal have flere behandlinger, skal du altså ikke købe produkter hver gang :-) Det anbefales altid at tage minimum 2 sammenhængende behandlinger på kroppen, for dybere resultat, gerne med 4-6 uger imellem.
  • Du må ikke få vand på det behandlede hudområde i perioden mellem behandlingen og efterbehandlingen, da vand stopper afskalningsprocessen og dermed også dit resultat. Du får i stedet for vand, en speciel urtelotion til at rense huden med, og 2 cremer du skal bruge hjemme til vi ses til efterbehandlingen. Din nye hud er meget modtagelig, og det er derfor vigtigt at pleje den korrekt med Dr. Christine Schrammeks produkter.
  • Hård træning som du sveder af, SKAL udlades indtil huden er færdig med at afskalle. Blid yoga, og små træningsøvelser hjemme er fint.
  • Spis gerne gode kosttilskud som mulitvitamin, ekstra C-vitamin, Magnesium med tilsat Calcium, og ekstra E-vitamin hvis du får behandlet ar.
  • Spis vitaminrigt mens du renser ud! Drik fx friske juices/smoothies, og drik masser af vand og udrensende urte-the, så får du et endnu flottere resultat.

PS: Søger du Green Peel® til ansigtet? Klik her