Jordell Luksus 🌸 Energibehandling med indre og ydre fokus 🌸

Unik LUKSUS ENERGIBEHANDLING. En oplevelse som går udover det sædvanlige, med dens exceptionelle sammensætning af holistisk behandling krydret men en lille portion ydre skønhed. Du vil være trygt puttet på briksen som er klargjort indbydende til dig. Sæt 2 timers af til LUKSUS og VELVÆRE til dit ansigt, krop og sind. Glæd dig til fuldendt indre balance kombineret med smuk ydre glød og løft.

En Energibehandling går meget dybt ned i krop, celler og væv og arbejder med hele mennesket. Behandlingen giver dig, kort sagt, en bedre kontakt med dig selv. Der bliver ny plads til at trække vejret frit, du føler dig lettere, gladere og i kontakt med dit hjerte og din handlekraft. Dette vil efterfølgende også afspejles i de ydre lag: Huden stråler, får glød, øjnene bliver mere lysende og klare – ganske enkelt slippes stress og ubalancer, som har ophobet sig i kroppens energisystem. En signaturbehandling af Sara Jordell.

Læs mere

Hvad kan du forvente efter en Jordell Luksusbehandling? 🌸 Læs mere her

Du vil føle at du svæver lidt i din energi bagefter fordi jeg løfter din frekvens. De fleste vil også føle sig trætte, ganske enkelt fordi landingen i kroppen kan udløse træthed, hvis ikke vi har haft jordforbindelse eller kontakt til kroppen et stykke tid. Trætheden er et godt tegn ligesom alle andre følelser der dukker op, vil være velkomne. Generelt skal din krop og energisystem have mere hvile og ro, for at omsætte behandlingen og integrere den dybest og længst mulig tid i dine celler. Så giv dig selv den gave, nu du er i gang!

Læs mere