Jordell Gravid Forkælelse – 90 min.

Fra top til tå velvære <3 Blid bindevævsmassage, afspænding fra healende hænder, hjælp til udskillelse af væskeophobning. Oxytocin-stimulerende, opstrammende og balancerende gravidbehandling.

En virkelig forkælelse, som hører sig til, i en gravid krop :-) med individuel velvære, afhængig af den gravides behov. Fokus vil udover afspænding af hele kroppens ømme muskler, være på stabilisering af bækken med blid kraniosakral terapi, og med masser af boost til kærligheds- og omsorgshormonet oxytocin, som er en vigtig del af at kunne finde dyb ro indeni <3 Derfor også godt til at forebygge eller afhjælpe stress.

Alle behandlingsteknikker og områder der behandles, er afstemt med en anerkendt jordemoder <3

En behandling vil typisk se sådan ud: (Men du er altid velkommen til at komme med ønsker om fordybelse i fysiske eller følelsesmæssige problematikker, som en del af de 90 minutter på briksen)

  • Fodzoneterapi samt lymfedrænage af ben (forebyggelse og afhjælpning af overskydende væske)
  • Blid bindevævsmassage til de belastede områder som ryg, hofte og balleområdet
  • Hofter og bækken balanceres med kraniosakral/akupressur
  • Ocytocin stimulerende massage af skuldre-decolté-arme
  • Beroligende bindevævs-massage af maven (forebygger strækmærker og er godt for tarmsystemet)
  • Hovedbundsmassage
  • Ansigtsmassage i lækre øko olier/serum
  • Opstramning af ansigtsvæv og masser af glow <3

Behandlingen er designet af Sara Jordell.

Varighed: 90 min.
Pris: 1.250 kr.

“Jeg har to gange fået gravidmassage af Sara, både før og efter termin, og begge gange har hun med sin nænsomme, grundige og kyndige behandling sendt mig i himlen. Det er en hel unik varme og energi, som hun med sine tryk og berøring giver til en ekstra tynget krop, og jeg er gået derfra med en lettere og mere veltilpas krop og sjæl. Jeg kan derfor varmt anbefale hendes gravidmassage, og glæder mig til andre behandlinger i fremtiden.”

Maria, 36 år

Tilvalg:

Farvning af bryn og vipper – i forlængelse af Jordell Gravid i Balance