1:1 Luksus Dag – ren selvforkælelse <3

Har du brug for at komme til at stråle igen? Så giv dig selv EN dag som handler om DIG – indefra -ud <3 -måske er du kørt fast? måske har du brug for at se nye veje og muligheder? måske har du en sygdom eller smerter du gerne vil have hjælp til fra den holistiske vinkel som er mit speciale ?

Læs mere

Jordell Energibehandling – med coaching og hjertero – 75 minutter

Bemærk: hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig, vil jeg anbefale 120 minutter. Desuden er 120 minutter et godt valg som førstegangs-behandling. En kombination af Energibehandling og Coaching: Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde. Energiarbejde åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed […]

Læs mere

Om Energibehandling

Energibehandling afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi. Blokeret energi kan være grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom. Energibehandling er en tilførsel af energi, som hjælper til at genfinde din indre ro og balance, så du lettere kan give dig selv den omsorg og kærlighed du fortjener <3 Energien aktiverer nervesystemet som har forbindelse direkte til hjernen. Hjernen kaldes også nervesystemets hovedcomputer og her har vi et smertecenter, som også påvirkes positivt ved at nervesystemet afslappes under behandlingen. Energibehandling kan også  være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.

Læs mere

Om Saras Energibehandling

“Saras behagelige væsen og samtale om det, hun oplever i forbindelse med behandlingen, gør det til en meget fin, helende og helbredende oplevelse at være hos hende.”

Læs mere