1:1 Dag – Genfind Dit Flow – et stort boost til hele dig!

Har du brug for at komme i FLOW igen? Så giv dig selv EN dag som handler om dig – indefra -ud!

Vi kommer omkring hele dig, og med fokus der hvor du er mest blokeret og har brug for at genfinde flowet: dine tanker, følelser, kost, lisvsstil, vaner, kroppen, og balancering af din hud.

-Du får en enkel guidet selvbehandling med hjem, så du kan booste dig selv, der hvor din krop og sind har brug for støtte.

Vælg dig selv til med denne 4 timers 1:1 dag

Læs mere

Jordell Energibehandling og Coaching – 120 minutter

Bemærk: 2 timer går hurtigt, hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig. Også godt valg som førstegangs-behandling. Forkæl dig selv i en travl hverdag, med ren luksus til krop og sjæl. En Energibehandling kan hjælpe dig med at sætte følelser fri af krop og sind. Du ER faktisk ikke din […]

Læs mere

Jordell Energibehandling og Coaching – 75 minutter

Bemærk: hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig, vil jeg anbefale 120 minutter. Desuden er 120 minutter et godt valg som førstegangs-behandling. Forkæl dig selv i en travl hverdag, med ren luksus til krop og sjæl. En Energibehandling kan hjælpe dig med at sætte følelser fri af krop og sind. […]

Læs mere

Om Energibehandling

Energibehandling afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi. Blokeret energi kan være grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom. Energibehandling er en tilførsel af energi, som hjælper til at genfinde din indre ro og balance, så du lettere kan give dig selv den omsorg og kærlighed du fortjener <3 Energien aktiverer nervesystemet som har forbindelse direkte til hjernen. Hjernen kaldes også nervesystemets hovedcomputer og her har vi et smertecenter, som også påvirkes positivt ved at nervesystemet afslappes under behandlingen. Energibehandling kan også  være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.

Læs mere

Om Saras Energibehandling

“Saras behagelige væsen og samtale om det, hun oplever i forbindelse med behandlingen, gør det til en meget fin, helende og helbredende oplevelse at være hos hende.”

Læs mere