1:1 Luksus Dag – boost til hele dig <3

Er du kørt fast? Har du brug for at se nye veje og muligheder? Har du en sygdom eller smerter du gerne vil have hjælp til fra den holistiske vinkel som er mit speciale ?

Så vælg denne 4 timers 1:1 dag.
Min erfaring er, at tiden går meget hurtigt når vi skal i dybden med alt omkring dig.. ofte er det jo et helt eller halvt liv, der skal ryddes op i… derfor er 4 timer et godt valg, hvis du har flere temaer, eller brug for at komme i dybden med alt omkring kost, sundhed, behandling, handlingsplan osv. Jeg vil elske at hjælpe dig i mål! :-)

Læs mere

Jordell Energibehandling – med coaching og hjertero – 75 minutter

Bemærk: hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig, vil jeg anbefale 120 minutter. Desuden er 120 minutter et godt valg som førstegangs-behandling. Forkæl dig selv i en travl hverdag, med ren luksus til krop og sjæl. En Energibehandling kan hjælpe dig med at sætte følelser fri af krop og sind. […]

Læs mere

Om Energibehandling

Energibehandling afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi. Blokeret energi kan være grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom. Energibehandling er en tilførsel af energi, som hjælper til at genfinde din indre ro og balance, så du lettere kan give dig selv den omsorg og kærlighed du fortjener <3 Energien aktiverer nervesystemet som har forbindelse direkte til hjernen. Hjernen kaldes også nervesystemets hovedcomputer og her har vi et smertecenter, som også påvirkes positivt ved at nervesystemet afslappes under behandlingen. Energibehandling kan også  være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.

Læs mere

Om Saras Energibehandling

“Saras behagelige væsen og samtale om det, hun oplever i forbindelse med behandlingen, gør det til en meget fin, helende og helbredende oplevelse at være hos hende.”

Læs mere