Jordell Energibehandling – med coaching og hjertero – 75 minutter

Bemærk: hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig, vil jeg anbefale 120 minutter. Desuden er 120 minutter et godt valg som førstegangs-behandling.

En kombination af Energibehandling og Coaching:

  • Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde.
  • Energiarbejde åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed for at mærke dig selv, i indre ro og harmoni.
  • Når vi rydder op – skaber vi plads til nyt i vores liv.
  • Energibehandling kan være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.
  • En individuel behandling, hvor vi tager udgangspunkt i dig, og hvor du har brug for at skabe forandring eller ro i dit liv.
  • Kroppens meridian/energisystem aktiveres, så krop og sind arbejder aktivt.
  • Energibehandling afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi i kroppens meridiansystem, så der kommer nyt flow!
  • Blokeret energi er grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom.

Jeg kombinerer altid mine redskaber, såsom: afspænding, coaching, udrensende og støttende energiarbejde, ansigtszoneterapi, kranio-sakral terapi, effektive ”give slip punkter” bindevævsbehandling og akupressur.

Energibehandling kan hjælpe dig med at sætte følelser fri af krop og sind. Et godt valg hvis du går rundt med en form for stress, træthed, udmattelse eller noget der fylder negativt, da vi sammen hjælper din krop til at give slip, og gøre plads til ny indre balance. Efter en Energibehandling beskriver de fleste en følelse af indre ro, lethed, og følelsen af at komme mere hjem til sig selv, og deraf få en bedre kontakt til sig selv, og til åndedrættet. Mere mod og lyst til at åbne dit hjerte <3

Det er normalt at blive træt i timerne efter, fordi både din fysiske krop og dit sind renser ud.

Jeg anbefaler derfor altid at du har lidt tid til at hvile sig bagefter. Du er stadig i behandling i mindst nogle timer efter du har fysisk forladt min briks. Jo mere du kan lytte til din krop her, jo bedre for dit resultat :-) Masser af vand, hvile, og frisk luft fx. en stille gåtur er givende <3

Varighed: 1 x 75 min.
Pris: 1050 kr.

PS: Et forløb betales ved første session, og skal bruges indenfor 2 mdr.

Varighed: 3 x 75 min. – forløb
Pris: 2.850 kr. (spar 100 pr. gang)

Læs om energibehandling, og få mere indsigt i hvad behandlingsformen kan gøre for dig.