Jordell Energibehandling & Healing – 120 minutter

Bemærk: 2 timer går hurtigt, hvis vi skal i dybden med noget som er stort for dig. Også godt valg som førstegangs-behandling.

Forkæl dig selv i en travl hverdag, med ren luksus til krop og sjæl.

En Energibehandling kan hjælpe dig med at sætte følelser fri af krop og sind. Du ER faktisk ikke din følelser. De er “bare” en energi der kommer og går. Derfor er det super gavnligt at sætte de følelser fri, som ikke tjener dig. Hvis du går rundt med en form for stress, træthed, udmattelse eller noget der fylder negativt, kan en Energibehandling hjælpe din krop til at give slip, og gøre plads til ny indre positivitet og balance.

I behandlingen kombineres alle mine redskaber, såsom: healing, afspænding, spirituel vejledning, udrensende og støttende energiarbejde, healingspunkter, ansigtszoneterapi, kranio-sakral terapi, effektive ”give slip punkter” massage af kroppens energisystem og akupressur.

Hverdagen og livet er fuld af valg! Vi har ofte for travlt til at nå at navigere med hele hjertet i alt, og derfor brug for pause og tid til at mærke ind, uden om stress, flimmer, børn, krav, arbejde, to-does der hele tiden får os væk fra at mærke vores essens i vores hjerte. Kan du genkende dette, så giv dig selv en Energibehandling på min briks. Jeg lover dig, du får mærket din krop og psyke på en helt ny, dejlig måde, hvor det du troede var vigtigt at nå lige inden du kom, ofte ender med ikke at være så vigtigt, når du har givet slip på alt det der ikke tjener dig at kaste energi efter længere.

En kærlig, dybdegående og individuel behandling. Her kan du tage alle emner op som du tumler med, måske noget du ikke får noget rigtig brugbart ud af at snakke med omgangskredsen om. Forskellen ved at være i Energibehandling, er at vi tuner bevidst ind i din energi. Du får mærket DIG imens, så du virkelig VED at det du mærker her, er de rette valg. For kender du det med at omgangskredsen kommer med gode råd? For det meste, er det jo super kærligt ment, men ikke altid vi kan bruge rådene. For de er måske farvet af giverens virkelighed. Måske er det som er rigtigt for din veninde, ikke nødvendigvis balancegivende og rigtigt for dig <3 Derfor har vi brug for at være i neutral energi, for at kunne tune ind og mærke os selv, og dermed de rette valg, for DIG. Jeg hjælper dig til dette arbejde. Støtter dig der hvor det er svært. Alle der har en sjæl kan det. Det kræver kun en smule åbenhed, og selvfølgelig lysten til at mærke ind i dig selv.

Forestil dig, at du har en vis mængde af energi på lager, hver eneste dag og hvis du bruger den forkert går du i minus, og igen i minus den næste dag, næste uge, næste måned, næste år osv. Til sidst vil din krop enten vibrere smerte, sygdom eller andre wake-up calls, for at prøve at vække din bevidsthed. Kroppen snakker hele tiden til os. Spørgsmålet er om du lytter, mærker og forstår din krops sprog?

Jeg starter med en lille personlig snak med dig, hvor vi finder ind til det du har brug for healingshjælp til. Du ligger på et dejligt varmetæppe, (vinter) svøbt ind i en dejlig dyne, med meget stille musik. Jeg vil nu guide dig ind i en behagelig meditativ tilstand, hvor du får mærket hele dig, din krop og åndedræt vil flyde sammen i en behagelig tilstand, hvor du får åbnet kraftigt op for at mærke dig selv. Tillade at mærke dine følelser. Hvad der skal gives slip på. Hvad end der kommer, er jeg der til at støtte dig og guide dig igennem dine følelser. Og for nogen er det nok, at tillade at blive træt og være i roen med kroppen der arbejder.

Jeg behandler dig nu i stilhed – jo mindre du selv har lyst til at afbryde den. Så du får ro til at mærke indad.

  • Velegnet behandling i en stresset periode, eller som værdifuldt indre oprydningsarbejde.
  • Blokeret energi er grundlag for negative tankemønstre, smerte, stress og sygdom.
  • Energibehandling kan være inspirerende og guidende for dig, hvis du står overfor valg, eller ønsker at tage et udviklingsspring på din livsvej.
  • En individuel behandling, hvor vi tager udgangspunkt i dig, og hvor du har brug for at skabe forandring eller ro i dit liv.
  • Energibehandling afbalancerer din fysiske og psykiske tilstand, og åbner op for blokeret energi i kroppens energisystem, så der kommer nyt flow!
  • Energiarbejde åbner energien til krop og hjerte, så du får mulighed for at mærke dig selv, i indre ro og harmoni.

Efter en Energibehandling & Healing beskriver mange at mærke indre ro, frihed, bedre kropskontakt, frit åndedræt med ny plads. Mere mod på livet, brugbare indsigter og en dejlig åbning af hjertet 💚

Det er normalt at blive træt på en afslappet måde i timerne efter, fordi både din fysiske krop og dit sind renser ud.

Jeg anbefaler derfor altid at du har lidt tid til at hvile sig bagefter. Du er stadig i behandling i mindst nogle timer efter du har fysisk forladt min briks. Jo mere du kan lytte til din krop her, jo bedre for dit resultat :-) Masser af vand, hvile, og frisk luft fx. en stille gåtur er givende 💚

Varighed: 120 min.
Pris: 1.850 kr.

Forløb: betales ved første session, og skal bruges indenfor 6 mdr.

Varighed: 3x 120 min. – forløb
Pris: 4.950 kr.

Læs mere om energibehandling, og få endnu mere indsigt i hvad behandlingsformen kan gøre, og hvilke symptomer/sygdomme der kan afhjælpes.