Jordell Skønhed

En luksus ansigtsbehandling med fokus på skønhed, afslapning, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og kropssystemer. Blid dybderens af huden fjerner urenheder. Skøn bindevævsmassage og ansigtszoneterapi giver fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov.
Din hud vil blive født på ny!

Læs mere

Jordell Mindful Ansigtsløft

Ren terapi for dit ansigt. Undgå botox mm. og vælg den naturlige vej, med denne unikke sammensætning af virksom ansigtsløft.
Her får du muligheden for at ændre på de spor dit ansigt bærer på. Linjeløftende bindevævsmassage afspænder dine ansigtsmuskler, og giver som bonus indre ro og balance. Kombineres individuelt med organ-afbalancering, healingspunkter eller lymfedrænage. Din hud næres med opstrammende økologiske anti-ageing olier og serum.

Læs mere
Hovedbundsmassage og Access bars - Sara Jordell - Engle i mit hår

Behandling af krop og sind – fra hovedbund og nakke

En kombination af  skøn hovedbundsmassage og Access bars – energetiske punkter der har forbindelse til forskellige områder i livet og kroppen. Med fokus på at give slip og skabe ny plads.

Hovedbunden og panden, som berøres, indeholder mentale muskler og zoner, med sammenhænge til krop og sind.

Personligt ELSKER jeg bare at blive nusset og rørt i hovedbunden. Jeg ved at vi er flere der har det sådan <3 Det virker super...

Læs mere

Abloom Signaturbehandling

Ablooms holistiske signaturbehandling er fantastisk til at hjælpe en hvilken som helst hudtype til at genfinde sin egen naturlige balance – indefra ud via systematisk gennemgang af ansigtet med de virksomme teknikker som fjerner affaldsstoffer fra dit væv – og udefra ind med de 100% aktive RAW skin food masker og økologiske produkter.

Læs mere

Rudolph Care Facial

En 90 minutters ansigtsbehandling der har omsorg, nærvær, velvære og sanselighed i fokus. En total luksusoplevelse for ansigt, krop og sind udført med lækre certificerede anti-ageing produkter.

Læs mere

Green Peel®

Green Peel® behandlingerne findes i 3 udgaver:
Green Peel® Classic – Renew your skin at 5 days
Green Peel® Energy – Stimulate your skin
Green Peel® Fresh-up – Party peel
Green Peel® Kropsbehandling

Læs mere