Jordell Skønhed

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, afslapning, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og kropssystemer. Blid udrensning af huden fjerner urenheder. Skøn ansigtszoneterapi giver fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov.

Din hud vil blive født på ny!

Læs mere

Jordell Mindful Ansigtsløft

Luksus velvære for dit ansigt. Følelser og oplevelser vi gennemlever, sætter sig i vores ansigt. Former vores udtryk og vores udstråling! Med mindful ansigtsløft får du mulighed for at ændre de spor dit ansigt bærer på. Behandlingen kan derfor også bruges udover anti-age, til alt i dit ansigt, du har lyst til at sætte kærlig fokus på.

Glæd dig til fuldendt indre balance – ydre skønhed og løft :-)

Læs mere
Hovedbundsmassage og Access bars - Sara Jordell - Engle i mit hår

Jordell Anti-Stress

Genstart dine programmer fra toppen af hovedet!
Fokus i behandlingen er at give kroppen mulighed for at give slip og dermed rydde op i historier/blokeringer, for at skabe ny plads til at være dig på en mere rolig måde – uden støj, tankemylder og uro. Derfor er behandlingen virksom ved alle stress symptomer, øget sensitivitet, søvnproblemer, angst, ADHD, Autisme Spektrum, neurologiske lidelser – men også hvis du blot søger velvære der går meget dybt.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind 💚

Læs mere

Rudolph Care Luksus Facial – nu 105 min. Findes også som Gravidbehandling se “krop”

Meget mere end en ansigtsbehandling – en kærlig fuldendt luksusoplevelse der har omsorg, nærvær, velvære og sanselighed i fokus.
Føles for dig som en lang dybdeafspændende berøring af ansigt, hovedbund, bryst, nakke, hals, og arme.
Udført med lækre certificerede foryngende Rudolph Care produkter. Det anbefales at have frirum og tid efter behandlingen, til at rumme og omsætte oplevelsen.

100% afslappende og luksuriøs oplevelse

Læs mere