Jordell Skønhed

En luksus ansigtsbehandling med fokus på skønhed, afslapning, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og kropssystemer. Blid udrensning af huden fjerner urenheder. Skøn bindevævsmassage og ansigtszoneterapi giver fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov.
Din hud vil blive født på ny!

Læs mere

Jordell Mindful Ansigtsløft

Ren terapi for dit ansigt. Her får du muligheden for at ændre på de spor dit ansigt bærer på. Behandlingen kan også bruges udover anti-age, til alt i dit ansigt, du har lyst til at sætte kærlig fokus på. Kombineres individuelt med organ-afbalancering, healingspunkter eller udrensende lymfedrænage. Anti-age interesseret: Undgå lammende fillers og vælg den naturlige vej, med unik sammensætning af virksom ansigtsløft. Linjeløftende bindevævsmassage afspænder dine ansigtsmuskler, og giver tilmed indre ro og balance.

Læs mere
Hovedbundsmassage og Access bars - Sara Jordell - Engle i mit hår

Jordell Anti-Stress. Julegavehit <3 (Spar 100,- på gavekort til Anti-Stress indtil 24. December)

Genstart dine programmer fra toppen af hovedet!
Fokus i behandlingen er at give kroppen mulighed for at give slip og dermed rydde op i historier/blokeringer, for at skabe ny plads til at være dig på en mere rolig måde – uden støj, tankemylder og uro. Derfor er behandlingen virksom ved alle stress symptomer, søvnproblemer, lidelser som angst, ADHD, Aspergers, neurologiske lidelser – og også hvis du blot søger velvære der går meget dybt.

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind <3

Læs mere

Rudolph Care Facial

En 90 minutters luksusbehandling der har omsorg, nærvær, velvære og sanselighed i fokus. En total luksusoplevelse for ansigt, krop og sind udført med lækre certificerede anti-ageing produkter. 100% afslappende

Læs mere