Jordell Skønhed

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, afslapning, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og kropssystemer. Blid lymfedrænage af huden, fjerner affaldsstoffer og overskydende væske indefra. Skøn ansigtszoneterapi giver fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov. Hvis du ikke ønsker afrens/maske/produkter, vælg da Jordell Holistisk Smuk.

Smuk hud – ydre skønhed, indre balance 🌺

Læs mere

Jordell Holistisk Smuk

Luksus velvære for dit ansigt. En dyb healende behandling. Følelser og oplevelser vi gennemlever, sætter sig i vores ansigt. Former vores udtryk og vores udstråling! Med Jordell Holistisk Smuk, får du mulighed for at ændre de spor dit ansigt bærer på. Behandlingen kan derfor også bruges udover anti-age, til alt i dit ansigt, du har lyst til at sætte kærlig fokus på.

Glæd dig til fuldendt indre balance – smuk glød og løft 🌺

Læs mere

Jordell Anti-stress

Fokus i behandlingen er at give kroppen mulighed for at give slip og dermed rydde op i historier og blokeringer, for at skabe ny plads til at være dig på en meget mere rolig måde – uden støj, tankemylder og uro. Derfor er behandlingen virksom ved alle stress symptomer, øget sensitivitet, søvnproblemer, angst, neurologiske lidelser – men også hvis du blot søger velvære der går meget dybt. Du er velkommen til at spørge hvis du er i tvivl om denne behandling vil kunne hjælpe dig!

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind 💚

Læs mere

Jordell Lymfedrænage – immunforsvarsbooster💚

Lymfedrænage er en meget blid, dyb og udrensende massageform. Den blide manuelle drænage udføres med hænderne med blide pulserende tryk. Der åbner for lymfens vej tilbage til blodkredsløbet, hvor det herfra renses videre ud af kroppen. 100% afslappende behandlingsform, hvor det parasympatiske nervesystem aktiveres, og vi kommer i en meditativ form for dyb ro. I denne form for ro, vil  det være en overraskelse for de fleste hvor dybt man kommer ned, imens kroppen arbejder flittigt med udrensningen.

Udrensende og beroligende – godt for ALLE også gravide.

Læs mere

Luksus behandling med Rudolph Care – 105 min.

Meget mere end en ansigtsbehandling – en kærlig fuldendt luksusoplevelse der har omsorg, nærvær, velvære og sanselighed i fokus. Føles for dig som en lang dybde afspændende berøring af ansigt, hovedbund, bryst, nakke, hals, og arme. Udført med lækre certificerede foryngende Rudolph Care produkter. Det anbefales at have frirum og tid efter behandlingen, til at rumme og omsætte oplevelsen.

100% afslappende og luksuriøs oplevelse

Læs mere