Jordell Skønhed

En dybdegående ansigtsbehandling med fokus på skønhed, afslapning, ydre balance af din hud, og indre balance af dine organer og kropssystemer. Blid udrensning af huden fjerner urenheder. Skøn ansigtszoneterapi giver fantastisk glød og velvære til dit ansigt. Huden mættes af lækre økologiske produkter. En virkelig nærværende ansigtsbehandling der tilrettelægges individuelt efter dine behov.

Din hud vil blive født på ny!

Læs mere

Jordell Ansigtsterapi (med ansigtsløft)

Luksus velvære for dit ansigt. Følelser og oplevelser vi gennemlever, sætter sig i vores ansigt. Former vores udtryk og vores udstråling! Med Jordell Ansigtsterapi får du mulighed for at ændre de spor dit ansigt bærer på. Behandlingen kan derfor også bruges udover anti-age, til alt i dit ansigt, du har lyst til at sætte kærlig fokus på.

Glæd dig til fuldendt indre balance – ydre skønhed og løft 🌺

Læs mere

Jordell Anti-stress

Genstart dine programmer fra toppen af hovedet! Fokus i behandlingen er at give kroppen mulighed for at give slip og dermed rydde op i historier og blokeringer, for at skabe ny plads til at være dig på en meget mere rolig måde – uden støj, tankemylder og uro. Derfor er behandlingen virksom ved alle stress symptomer, øget sensitivitet, søvnproblemer, angst, neurologiske lidelser – men også hvis du blot søger velvære der går meget dybt. Du er velkommen til at spørge hvis du er i tvivl om denne behandling vil kunne hjælpe dig!

Hvis du er gravid, er denne behandling også egnet som gravidbehandling. Vælg gerne 75 min. Oplys mig i notefeltet på bookingen, så jeg kan forberede ekstra puder og luksus til dig! 

Oplev ny plads til at tage livet bedre ind 💚

Læs mere

Luksus facial med Rudolph Care – 105 min. Findes også som Gravidbehandling se mere under “krop”

Meget mere end en ansigtsbehandling – en kærlig fuldendt luksusoplevelse der har omsorg, nærvær, velvære og sanselighed i fokus. Føles for dig som en lang dybde afspændende berøring af ansigt, hovedbund, bryst, nakke, hals, og arme. Udført med lækre certificerede foryngende Rudolph Care produkter. Det anbefales at have frirum og tid efter behandlingen, til at rumme og omsætte oplevelsen.

100% afslappende og luksuriøs oplevelse

Læs mere