Pæon i blomst

Åbningstider og info

 

 

Åbningstider og info

Inden du kommer til behandlingen: 💚 For du ikke bliver forstyrret når du endelig skal slappe helt af – husk at sætte din MOBIL på lydløs og uden vibration inden din behandling starter. Du skal stadig huske dit gyldige Coronapas.

 

På klinikken, Valby Tingsted 6 rådgiver og behandler jeg efter aftale, se de præcise muligheder på onlinebookingen. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål på hjertet. Jeg fanges hurtigst på en sms. Hvis det ikke haster send gerne en mail på mail@sarajordell.dk. Venligst vær opmærksom på, at når jeg behandler kan du ikke komme igennem på min telefon, eller lægge besked, så send en sms eller mail i stedet.

Tider frigives automatisk online ved afbud. Du er altid velkommen til at logge ind og selv holde øje med om din ønsketid er blevet ledig. Du kan også oprette dig på ventelisten, så holder jeg øje for dig.

Når kalenderen tillader det, kan jeg åbne for ekstra enkeltbehandlinger med kort varsel og ind i mellem åbner jeg også en ekstra dag til de lange behandlinger, hold øje med online bookingen!

Du kan altid logge ind og se/slette/booke tider online, og HUSK at afbud på mail/sms ikke er gyldigt.
Du skal i stedet slette din tid på onlinebookingen, senest 24 timer før. Tak! 
💚

 

Gå direkte til onlie-booking HER

 

Betaling: Jeg tager kun imod MobilePay eller kontant betaling på beløbet (eller tæt på).