3 timers luksus behandling! Lad mig sammensætte din drømme behandling 🌺

Giv dig selv lov til en lang behandling hvor du slet ikke skal mærke at tiden er i spil, og du bare kan give dig hen i en følelse af uendelige slip og dejlighed…

Har du brug for at komme i balance i dybden – hele vejen rundt i alle dine kropssystemer og celler? så giv dig selv en halv dag i en himmelsk og jordisk strøm af energi med dig i centrum! 💚

Min erfaring er, at tiden går meget hurtigt når vi skal i dybden med alt omkring dig.. derfor er 3 timer et godt valg, hvis du har flere temaer, eller en følelse af et langt efterslæb – og derfor brug for at komme i dybden, og samtidig forkæle dig selv stort.
Lad mig designe den perfekte behandling til dig, ud fra det du fortæller mig du har brug for. 💚 

Vi kommer omkring hele dig, og med fokus der hvor du har mest brug for behandling for at genfinde din indre balance og ydre skønhed.

Det er muligt at få en enkel og guidet selvbehandling med hjem, så du kan booste dig selv, der hvor din krop og sind har brug for støtte. Fortæl mig på forhånd hvis du ønsker dette.

Skriv til mig på mail@sarajordell.dk når du har booket, og beskriv hvad du mærker du gerne vil have ud af behandlingen. Så jeg kan tune ind på forhånd og gøre klar til luksusdagen til DIG!

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Varighed: 3 timer
Pris: 2.700

(OBS: Gælder ikke Green Peel, Elektrokosmetik og Rudolph Facial Care, men alt andet jeg tilbyder, kan vi sammensætte som du føler for)